Huset udvendigt - find artiklerne her

Find artikler til vedligeholdelse af huset

Alt til dine facader

I ’Huset’ finder du gode råd til at passe på dit hus’ facader og terrasse. Det er ikke altid en nem opgave at give sig i kast med, men du kan selv opnå flotte resultater med den rette tilgang. Her kan du finde enkle og effektive råd til at pleje, fikse og forebygge skader på dit hus. Med den rette behandling kan dit hus stå flottere i længere tid.

 

Pas på dine vægge og vinduer

’Huset’ indeholder gode råd til at undgå skader på bl.a. dine vægge og vinduer. Udvikler mindre skader sig, kan det hurtigt blive alvorligt, og lede til et større problem. Ved at gennemgå dine facader regelmæssigt kan du imødekomme en hel del af disse problemer. Det gælder både for dit træværk samt dine fuger i vinduer og døre.

Undgå permanente skader

Vandskader, råd eller utætheder kan medføre irriterende udgifter og potentiel sundhedsfare. ’Huset’ indeholder gode råd til at passe bedre på miljøet i dit hjem og samtidigt spare dig for udgifter til professionel skadesbehandling eller endda ekstra varmeudgifter. Her kan du læse mere om, hvordan og hvornår du skal tjekke dit hjem.

 

Du kan selv ordne dit hus

En del af forebyggelsen og bekæmpelsen af ovennævnte skader kan klares ved at behandle tidligt. Er du opmærksom på de potentielle skader kan du altså opdage dem med det samme og sørge for at give den rette behandling. Det kræver ikke en stor indsats at passe tilstrækkeligt på sit hus, hvis bare man er opmærksom på de rette ting.