Det perfekte hus findes ikke (men måske gør den perfekte grund)

Drømmer I om et nyt og lækkert hus, der kan danne rammerne om jeres fremtidige liv, men kan I ikke finde ét, der stemmer overens med jeres behov, krav og ønsker? Er I aktivt boligsøgende, kender I helt sikkert til følelsen af at kigge på et lækkert hus, der passer perfekt til både jeres krav og personlighed, men som ligger på en helt forkert grund et helt forkert sted. Så kender I helt sikkert også til at komme ud til en perfekte grund, men med et forfaldent eller et for lille/ stort hus. Som boligsøgende er der mange udfordringer og problematikker i jagten på drømmehuset, og det kan ofte tage mange år, før man finder det rette hus. I de fleste tilfælde findes det perfekte hus faktisk slet ikke, og mange familier går derfor på kompromis – enten med grunden eller med huset.

 

Fundet den rette grund? – tag chancen!

Måske har I fundet den perfekte grund, men huset er ikke liiiige som I havde forestillet jer. I stedet for at gå på kompromis og spendere en formue på at renovere et gammelt hus, der, pænt sagt, trænger til en (utrolig) kærlig hånd, kan I få en større gevinst – både personligt og økonomisk på sigt – ved at rive det gamle hus ned og bygge jeres eget.

Flere og flere boligsøgende bygger deres egne drømmehuse, hvor mange husproducenter er i stand til at holde priserne på et så fornuftigt niveau, at de faktisk kan bygge et nyt hus billigere end at renovere et gammelt. Mange gode byggegrunde inde i byerne er dog allerede optaget af eksisterende huse, og derfor er det vigtigt at alliere sig med et godt nedbrydningsfirma, der kan sit kram og har erfaring, såsom M.L. Larsen Entreprise ApS, der er specialister inden for nedbrydning. Først når det gamle hus er revet ned på professionel vis, er grobunden klar til at få ”plantet” jeres nye drømmehus.

 

Spar penge ved at rive ned og bygge nyt

Det kan virke som en uoverskuelig opgave først at rive et allerede eksisterende hus ned for derefter at skulle have bygget et nyt op fra bunden, men ender man ud med sit drømmehus, er det hele ventetiden og uoverskueligheden værd. Faktisk er det i de fleste tilfælde meget mere økonomisk rentabelt at rive et gammelt hus ned i stedet for at begynde at renovere på det. Mange ældre huse har skader, er dårligt indrettet, er dårligt isolerede, kræver masser af vedligeholdelse, har et højt energiniveau osv. Med et splinternyt hus, får I ikke blot et hus tilpasset jeres ønsker og behov, men også et topmoderne og velfungerende hus, som ikke kræver en udskiftning af taget om 5 år eller en efterisolering af væggene om 3.

 

Fra planlægning til nedbrydning til drømmehus

Når I først har fundet drømmegrunden og har fået revet det eksisterende hus ned, gælder det om at finde en husproducent eller lignende, der matcher jeres ønsker. Bygger I hus via en husproducent, får I selv indflydelse på husets og værelsernes størrelser, husets indretning og husets udseende, så I sammen kan skabe jeres drømmehus. Byggetiden varierer fra husproducent til husproducent, men ofte kan du købe en grund, rive det eksisterende hus ned og stå med dit færdigbyggede drømmehus inden for godt et år. Find desuden flere gode råd til dit kommende byggeri HER.