Skal du selv skifte tag, eller skal du have en professionel til det?

Hvis du overvejer at få skiftet dit tag, men er lidt i tvivl om, hvem der skal klare arbejdet, kommer der her en lille guide. Dermed kan du lettere få et overblik over, hvilke fordele og ulemper der er ved begge løsninger. Læs med her, og bliv klogere på hvem der skal skifte dit tag. Derudover er der nogle overvejelser, du bør gøre dig, inden du vælger nyt tag, som du kan finde her.

 

Hvis du selv skifter taget…

…er der en klar fordel, som for mange er altafgørende – nemlig en stor prisbesparelse. Ved at gøre det selv er der ingen udgifter til håndværkeren, men det kræver naturligvis din tid. Faktisk kræver det en del tid, og dette er ofte grunden til, at mange vælger at få det gjort professionelt. Du skal være klar over, at det kommer til at tage rigtig lang tid at skifte taget. Derudover endnu længere hvis der dukker uforudsete ting op, hvilket også er en stor risiko ved selvbyg. Har du kompetencerne til at skifte taget, er det en klar fordel prismæssigt at gøre det selv, men har du ikke, kan en fejlskiftning af taget medføre både fugtproblemer og måske endda trække husprisen ned.

 

Hvis du får en professionel til det…

…så er du naturligvis garanteret et godt stykke arbejde, som du kan få dokumentation på. Dermed falder dit hus ikke i værdi, og du får skiftet taget effektivt. Du slipper selv for at lægge arbejde og tid i projektet, men du skal derimod investere flere penge i det.

 

Gør op med dig selv, hvad du foretrækker

Vigtigst af alt er, at du bør være ærlig overfor dig i forhold til, om tagudskiftning er en opgave du kan løfte. Hvis du ikke har kompetencerne, bør du rådføre dig med en professionel som eksempelvis Brdr Hansen VVS ApS - Bent Klein - Helge Hansen , der dækker et stort område på Sjælland. De står for en professionel tagudskiftning i alle følgende byer: Charlottenlund, Gentofte, Hellerup, Holte, Klampenborg, Lyngby, Virum og Østerbro. Ved at vælge en professionel er du i alt fald sikret, at tagudskiftningen tilføjer værdi til din bolig.