Artikler

Eksperterne ved altid bedst

Få en eksperts råd

Som lav-selv mand/kvinde, har du erfaring med lav-selv-projekter. Det sker dog ofte, at du også har brug for råd fra en fagmand. Derfor samler vi mange af de gode råd, vi hver især har fået igennem årene. Dertil vil vi løbende kontakte forskellige fagmænd, som vil dele vigtig ekspertviden med os.

 

Fagmænd kan altid vejlede

Det er os bekendt, at de helt fair og dygtige fagmænd er interesseret i, at deres kunder er glade og tilfredse. Mange af os har fået gode råd under en ombygning, tilbygning, når lampen skulle op og meget andet. Ofte kan du selv ordne nogen ting, inden fagmanden kommer og klarer resten. Derfor er det vigtigt, at du er godt oplyst, så du ikke hænger med ekstra regning på fejl, du har lavet på baggrund af lappeløsninger.

Derfor inddrager vi eksperterne

I samarbejde med fagmændende arbejder vi på, at lav-selv-guiden bliver din yndlingskilde til selvhjælp, når du står og har brug for en hånd. Eksperterne har altid gode tips, og de ved, hvordan man får det bedste arbejde udført. Vi vil dele lige fra kreative hjemmeprojekter til, hvordan du maler dine vinduer.

 

Sikkerhed er vigtigt

Lige meget hvilket stykke arbejde, du udfører, kommer sikkerhed i første række. Derfor er det yderst vigtigt, at du sætter dig ind i sikkerhedsforanstaltninger, inden du påbegynder arbejdet. Derfor vil vi i samarbejde med fagmændende sætte fokus på sikkerheden ved håndværksarbejde. 

Følg med, der kan nemt dukke noget op, som du står og mangler råd til.