Er du også træt af at bøje hovedet for husets skråvægge?

De fleste huse har i dag stadig skråtag, som giver et fint, traditionelt villalook, men der er plads at hente, hvis man udskifter skråtaget med en mere moderne løsning. Især for børnefamilier giver det mening at udskifte skråtaget med fx et fladt tag for at skabe en beboelig førsteetage, hvor der kan indrettes børne- og soveværelser. Nogle familier anlægger endda terrasse på taget for optimal udnyttelse af pladsen. I så fald er det dog enormt vigtigt at vælge de rigtige materialer til taget.

 

Forskellige, pladsbesparende løsninger

Når du går fra skråtag til et tag med en lavere hældning, findes der mange løsninger. De populære, flade tage lægges i dag med lille hældning, der sikrer, at vand og slud løber af, så du undgår vandskader. Af alternative løsninger findes også mandsarttagene, der giver en ekstra etagedimension på huset og en elegant tagformation. Det er især en god løsning til villaer, hvor man ønsker at bevare den gamle, romantiske stil.

 

Altid spørg en professionel

Når det kommer til tagkonstruktion og tagrenovering af denne kaliber, er det vigtigt at være fuldstændig sikker på arbejdets kvalitet. Derfor er det altid den bedste løsning at søge råd hos en professionel tømrer eller taglægger, som kan håndtere projektet for, eller sammen med, dig. På tværs af landet findes dygtige tømrerfirmaer med stor erfaring og viden på området. Bor du fx i Herning eller Ikast-Brande Kommune og vil have anlæg nyt tag i Herning og omegn, er Isenvad Tømrerfirma ApS eksperter inden for renovation, ombygning og nybygning af tagprojekter.

 

Tænk alternativ energi ind i valget af dit nye tag

Har du alligevel truffet beslutningen om anlægningen af et nyt tag, er det måske værd at overveje, om du skal have anlagt solceller på taget i samme omgang. Snak med din lokale tømrere om deres anbefalinger til netop din bolig.