Drømmer du om en overdækket terrasse eller en tilbygning?

Går du rundt og drømmer om at igangsætte dit nye hjemmeprojekt? Det kunne være at lave den nydelige terrasse overdækket til vinterens og efterårets kolde måneder, det kunne være en ekstra tilbygning eller noget helt tredje. Du vil i de fleste tilfælde skulle lære at montere et tag på den korrekte måde, ellers kan det ende med at blive mere omkostningsfyldt end før beregnet.

 

Sådan monterer du taget

Der er nogle parametre du skal have styr på inden, du begynder at bestille tagpladerne hjem. Først og fremmest anbefales en monteringsvejledning, dog får du hos de fleste leverandører af produkterne en vejledning med ved købet.
Her en liste over de ting du bør have styr på inden bestilling:

 

 • Hvor mange plader skal jeg bruge?
  Du kan i dag finde en beregner på internettet, der vil hjælpe dig med udregningen for, hvor mange plader du bør bestille hjem.

 

 • Hvordan finder jeg den rigtige taghældning?
  Dette kan også gøres utrolig let. Der findes en app ”Angle Meter”, der hjælper dig med at finde den rigtige hældning. Ved køb af almindelige tagplader er hældning 5 grader.

 

 • Hvor mange skruer skal der bruges?
  Ved trapez- og pandeplader, som er de mest hyppigt anvendte til de hjemmelige projekter, beregnes der 7-8 skruer pr. m2.

 

 • Tjek om leverandøren giver garanti på tagpladerne
  Du vil kun i sjældne tilfælde opleve leverandører, der ikke tilbyder garanti på deres tagplader. Doubletjek derfor om garantien følger med, inden du bestiller dine varer.

 

Fordele ved køb af Trapez- og pandeplader i stål

Der findes mange forskellige løsninger, når tagpladerne skal vælges. En af de mest benyttede er trapez- og pandepladerne i stål. Pladerne har en utrolig holdbarhed, er utrolig lette at rengøre og nemme at håndtere under montering. Desuden har de et rustikt og moderne look, der samtidig isolerer godt for lys og lyd.Kan tagpladerne ikke bruges i plast?

Er hjemmeprojektet en overdækket terrasse, hvor det ønskes at sollyset kan trænge igennem, så er trapez- og pandeplader i plast en god løsning. Tagpladerne i plast har dog ikke samme holdbarhed og kan i nogle tilfælde være utrolig støjskabende ved regnvejr.

 

Lav din bestilling i dag

Når du har fået styr på ovenstående, så kontakt din nærmeste forhandler og start projektet. Forhandlere af trapez- og pandeplader i både stål og plast er der mange af. Find den forhandler, der sikrer dig garanti, der giver dig tryghed og som lynhurtigt kan give dig et par tips og tricks med i ærmet, inden du går i gang.
– Held og lykke med det!

Virksomhed: H. P. Ståltag ApS