Fordelene ved tagpap fremfor andre tagtyper

Der er rigtig mange boliger, der er lavet af tagpap i dag. Det er blevet en særdeles populær løsning blandt danske boligejere – og det er med god grund. Tagpap lyder som en utæt og ringe løsning, men produktet indeholder faktisk slet ikke pap til manges overraskelse. I de flestes optik er tagpap roden til utætte og ringe løsninger, fordi det ligger i ordet. Engang var det sådan, men sådan er det ikke længere. I dag holder tagpap lige så længe som andre tagprodukter – helt op til 30-40 år. Der er mange fordele ved at benytte tagpap fremfor andre tagtyper. Bland andet har det mange flotte arkitektoniske muligheder, som tegltag ikke tilbyder. 

Læs med her, hvis du vil vide mere om fordelene ved tagpap.

 

Let vedligeholdelse

Tagpap er let at vedligeholde, fordi der ikke er nogle synlige samlinger, bølgede former eller andre steder, hvor for eksempel blade eller grene kan sætte sig fast. Det er nemt at gennemgå taget for skader eller lignende, hvilket er med til at forlænge tagets levetid yderligere.

 

Holder i mange år

Tagpaps levetid er afhængig af mange faktorer som kvaliteten af monteringen, vind og vejr samt vedligeholdelsesraten. I forhold til andre typer tagbeklædning, kan tagpap have en lang levetid. Levetiden for tagpap overstiger dog ikke levetiden for tegltag, men det er meget nemmere at vedligeholde, hvilket forlænger tagets levetid endnu mere.

 

Tagpap er en økonomisk billig investering

Det er ikke en hemmelighed, at tagpap er billigere end beton, strå eller tegltagsten. Det er også en af grundene til, at tagpap er så poplært ovenpå danske hjem.  Derudover bevarer tagpap farven og falmer ikke. Materialet er også meget tæt, og derfor kan du være sikker på, at det ikke drypper ind i stuen, når det regner udenfor. Kontakt en professionel og kyndig tagdækker, hvis du gerne vil have, at dit tag holder i mange år, og at det er monteret korrekt.