Håndværkerfradrag med murerarbejde

En af de mange fordele ved at bruge en professionel og momsregistreret murer til at udføre dit murerarbejde, når du skal have lavet en tilbygning på huset, er, at du kan benytte dig af dit håndværkerfradrag. Kontakt et firma med stor erfaring med murerarbejde, få et flot resultat og mulighed for at få fradrag for omkostningerne.

Håndværkerfradraget er et fradrag, private boligejere og lejere kan benytte, når de gør brug af professionelle håndværkere eller hushjælp i hjemmet. Det vil sige, at nogle af omkostningerne kan trækkes fra i skat, hvis du husker at indberette det korrekt og i ordentlig tid.

 

3 gode grunde til at lave en tilbygning

 

  • Skab mere plads! Ønsker du at skabe mere plads, er det ideelt at få lavet en tilbygning på huset, og det er fuldstændig op til dig, hvordan den nye plads skal bruges.
  • Flere kvadratmeter øger værdien på dit hus. Du behøver ikke bekymre dig om, om huset engang bliver for stort, eller om du kan få tjent pengene, du har brugt på tilbygningen, ind igen, da flere kvadratmeter nemlig får værdien på dit hus til at stige.
  • Du slipper for at skulle flytte på grund af pladsmangel. Der kan jo nå at ske mange ting i forhold til pladsbehov, familieforøgelse og meget andet, fra man første gang flytter i hus. En tilbygning gør det muligt at lave om på huset, så det fuldstændigt kan passe til dine ønsker og behov.

 

Byggeregler og pligter

Der er naturligvis en masse regler, der skal overholdes i forbindelse med byggeprojekter i hjemmet. Der er både regler for, hvad du selv må lave af murerarbejde og for, hvor stor en tilbygning du må lave på huset. Allervigtigst er det, at du overholder byggeloven og byggereglementet, og dertil er dit byggeri nødt til at skulle overholde de regler, der står i din pågældende lokalplan.