Til dig med en lav-selv fornemmelse i maven

Lav-selv-guiden er for alle os med en ’Jeg-Kan-Selv’ fornemmelse i maven. Vi har kastet os ud i projekter relateret til huset, haven, udearealet, indretning, og hvad der ellers er af projekter. Ofte står du måske i en situation, hvor du egentlig er lidt i tvivl, om det er det rigtige gulv, du har købt, eller om du skar fliserne korrekt. Det er der ingen grund til længere. Vi samler alle gode husråd til en lav-selv mand/kvinde som os.

Konceptet er simpelt: vi bringer rådene, og du suger bare til dig.

 

Bag om bloggen

Vi har efterhånden lavet så mange projekter, at vi ikke længere kan huske de fleste. Derfor samler vi dem alle herinde, så de kan blive brugt af dig, men også husket af os. Alle som har mod på at kaste sig ud i nye projekter relateret til hus, have og lejlighed er vores omdrejningspunkt. Vi stræber efter at give dig de værktøjer, du mangler, når snestormen ramler over os, når brænde skal holdes tørt eller skraldespanden forskønnes.

For at denne blog ikke skal være for begrænset, vil vi være nogen stykker om at skrive artikler i lav-selv-guiden. Artiklerne vil derved dække et bredere område. Vi lægger meget vægt på, at rådene kommer fra pålidelige kilder, og derfor vil vi også tage fat i fagmændende.

 

Brug guiden som du ønsker

Igennem tiden har vi alle været nødsaget til at kontakte fagfolk, som har bidraget med viden til vores projekter. Hvad jeg har erfaret er, at nogen gange er det bare nødvendigt. Ofte kan du tage fat i en bekendt, som er håndværker, og andre gang er der ingen i nærheden. Så brug endelig lav-selv-guiden som du ønsker. God fornøjelse!