Derfor skal du vælge et tag i aluminium

Står du og skal bygge nyt hus, eller har du et hus, der trænger til nyt tag, og er du i tvivl om, hvilken slags tag der passer dit hus og dine behov bedst, kan du læse med her, hvor fordelene ved brug af metaltag gennemgås.

 

Hvad er metaltag?

Betegnelsen metaltag dækker en bred vifte af tagtyper og materialer. Det kan blandt andet være lavet af:

  • Aluminium
  • Zink
  • Stålplader
  • Rustfrit stål
  • Kobber

Tag i alle ovenstående materialer ses brugt, men mest kendt er tagbelægning af zink. Hvilket materiale du vælger, afhænger også meget af de behov, du har.

 

Et let formeligt tag

Alle tagbelægninger i metal er nemme at forme, og især aluminiumstag egner sig godt til at dække kantede former. På grund af dets lethed og blødhed, kan det formes på stort set alle tænkelige måder. Står du med et hus med asymmetriske former, kan det derfor være en god idé at se på muligheden med aluminiumstag eller andet metaltag.

 

Få et holdbart tag

Vælger du et tag i metal, vil du kunne holde vind og vand 100 % ude. Alle former for tagbeklædninger i metal er modstandsdygtige over for både regn, vind og vand. Derudover er levetiden for et metaltag lang. Så selvom du måske vil opleve, at det er dyrere for dig at få lagt end et almindeligt tag, vil holdbarheden være længere, og dine penge vil derfor, på lang sigt, være givet godt ud.

 

Lad en professionel om arbejdet

For at din tagbeklædning bliver vellykket, kræver det, at du lader en blikkenslager, der laver metaltag, gøre arbejdet. Dette skyldes at de materialer, der arbejdes med, er svære, og de kræver, at man har stort kendskab til dem. Derudover kræver de dygtigt håndværk.

 

Virksomhed: K.B. Entreprise v/Kenneth Brønning