5 tips til at øge værdien på dit hus før salg

Står du overfor et kommende hussalg, er der mange ting, du kan gøre for at øge værdien på dit hus. Mange af tingene kan gøres hurtigt og billigt, og nogle ting kan du endda selv klare. Læs med her og få fem gode råd til, hvordan du kan øge værdien på dit hus før salg.

 

Giv huset en overhaling før salg

Ved at give dit hus en ansigtsløftning, før det sættes til salg, kan du nemt øge værdien og sætte skub i salget. Du behøver ikke selv at skulle af med en formue og investere en masse tid – selv små og hurtigt-klarede renoveringer kan gøre en stor forskel.

 

Giv facaden en ansigtsløftning

Facaden er førstehåndsindtrykket som eventuelle købere får, og er facaden slidt og faldefærdig, kan det få nogle købere til at vende om på hælene blot ved første øjekast. Bestil en vandskuring, få genopfrisket malingen eller mal facaden i en ny og indbydende, men neutral farve.

 

Mal væggene og slib gulvet

Maling af vægge og gulvafslibning er én af de ting, der nemmest og hurtigst hæver værdien på din bolig. Ved at få en professionel fagmand, såsom Malermestrene Kim & Ole Dissing A/S, til at klare opgaven, er du sikker på, at resultatet bliver optimalt og får boligen til at fremstå ny og attraktiv.

 

Efterisoler boligen

Efterisolering er en af de poster, du skal smide lidt ekstra penge efter, men gør du det, kan du hæve værdien betydeligt. Efterisolering er naturligvis kun nødvendig, hvis den nuværende isolering er i dårlig stand.

 

Udnyt husets muligheder

Sørg for at din bolig er indrettet lækkert og indbydende. Det er i indretningen, at eventuelle købere ser muligheder og begrænsninger, så skab rum, plads og lys i boligen – det er det, der tiltrækker de fleste!

 

Gør haven lækker og indbydende

Mange familier tiltrækkes af en lækker have med plads til leg, grillaftner og afslapning, så klip hækken, spul fliserne og plant smukke blomster i bedene!

 

Rigtig mange småforbedringer i din bolig kan øge husets værdi betydeligt. De fleste kan du klare selv, og vil du sætte yderligere skub i salget, så allier dig med en fagmand!