Sådan får du læ og bevarer en god udsigt

Det danske vejr er ikke altid til at stole på, og det ved vi danskere efterhånden godt. Men findes der ikke en måde, hvor vi kan nyde solen alligevel? Jo, det gør der faktisk. I sommerhalvåret i Danmark er det ofte vinden, der forårsager, at altanen eller terrassen bliver for kølig at opholde sig på. Der vælger mange en afskærmning, så de kan sidde i læ. Ulempen herved er dog bare, at de fleste stadig gerne vil nyde godt af deres udsigt. Hvis du ikke ønsker at gå på kompromis med hverken udsigt eller læ, så læs med her.

 

Glasværn er løsningen

Uanset om det gælder en altan eller terrasse, så er en glasafskærmning en sikker og god løsning. Ved at montere glasværn skærmer du af uden at gå på kompromis med alt andet. Ved andre afskærmninger i form af mur, træ eller et levende hegn fungerer afskærmningen nærmere som en blokering. Det elegante glas tilføjer noget æstetik til helhedsudseendet og åbner rummene op – frem for at lukke dem. Et elegant glasværn er derfor en perfekt mulighed for at bevare et stilrent udtryk.

 

Er du utryg ved glas?

De fleste bekymrer sig om sikkerheden ved glasværn, hvor især børnefamilier har bange anelser i forhold til glas i boligen. Dog er det vigtigt at vide, at glasafskærmningen er sikkerhedstestet. For det første er personsikkerhedsglas, som bruges ved glasværn, modstandsdygtigt – og går altså ikke let i stykker. Hvis uheldet alligevel skulle ske, vil hærdet glas gå i mange stykker, som ikke er skarpe. Lamineret glas er derimod to sammensatte stykker af glas, og hvis de går i stykker, vil glasstykkerne hænge fast i den folie, der binder de to stykker sammen. Derfor er sikkerheden altså i stop ved glasværn uanset glastypen, og du kan trygt anskaffe dig denne form for afskærmning, selvom du har børn.