Haven - find artikler her

Find inspiration til dit havearbejde

Alt til at nyde din have

At være haveejer behøver ikke at være en byrde. Det kræver ikke meget arbejde at lave en flot have, der inviterer til udendørs aktiviteter og gøremål. I ’Have’ finder du gode råd til at få det maksimale ud af din have, både for dig med grønne fingre, og dig som ønsker havearbejdet overstået hurtigst muligt.

 

Gode råd til vedligeholdelse

Det er en myte at det kræver uendelige arbejdstimer at være haveejer – i hvert fald, hvis du følger vores huskeregler og råd. Vi ved nemlig, at haveejere heller vil nyde sin have end at yde til den, så vores råd er til for at lette dine opgaver uden at gå på kompromis med havens udseende. Her kan du læse om den bedste gødning, græsslåning og bekæmpelse af dræbersnegle.

Få mest ud af din matrikel

Med ganske lidt arbejde kan du opnå flotte resultater i din have. Du bør først overveje, hvad du helst vil bruge din have til. Her finder du gode råd til indretning af din have. Du kan altså finde inspiration, både hvis du vil have en blomstrende flora eller give plads til fodbold. Med haven gælder nemlig, at kun fantasien sætter grænser.

 

Tilpas dit ambitionsniveau

Du bør altid tilpasse indretningen af din have efter dit ambitionsniveau. En græsplæne er ofte nemmere at passe end et blomsterbed, så vil du lægge så få timer i haven som muligt, bør du undgå krævende blomster og planter. Her i guiden kan du desuden også hente inspiration til, hvordan du nyder haven bedst muligt – fx ved at gøre klar til grillsæsonen.