Lej en container til afskaffelse af industri-, bygge- og haveaffald

Der kan være mange gode grunde til at anskaffe sig en container til afskaffelse af forskellige typer af affald. Måske står du overfor et stort haveprojekt, der medfører meget haveaffald? Måske er du i gang med den helt store oprydning inden en flytning – eller måske er du i gang med at om- eller tilbygge? Uanset hvad vil du få store mængder af affald, som formentlig kræver mange køreture til genbrugsstationen. Når du lejer en container, slipper du let af med affaldet – uden selv at skulle køre det nogen steder. Det er en meget nemmere løsning, som flere og flere private benytter sig af.

 

Hvorfor leje en container?

Der er mange fordele ved at leje en container, som både sparer dig tid, brændstof og besvær.

…for det første slipper du for besværet, som man ofte oplever i større byer som f.eks. Aarhus og København. Der er ofte mange trafikanter på vejene, begrænset plads og svært at parkere. Derfor kan det være svært at skille sig af med sit affald i de større byer. Her er en lejet container en god løsning, fordi vognmanden blot stiller den på den aftalte adresse og henter den igen til den aftalte tid.

…for det andet sparer du brændstof, fordi du ikke skal køre unødvendigt mange gange til genbrugsstationen. Det kræver også ekstra tid at skulle på- og aflæsse bilen flere gange, hvorimod man bare kan smide affaldet direkte i containeren.

 

Find en container, der passer i størrelsen

De fleste ser ikke en container som en mulighed, fordi de tænker ofte på de helt store industricontainere. Naturligvis kan du leje store containere, hvis behovet er til det. Men du kan også leje containere i mindre størrelser – faktisk helt ned til nogle, der er på størrelse med store skraldespande. Der er derfor mange muligheder, når man lejer en container. Det er en meget tidsbesparende, miljømæssig og optimal løsning, uanset om det drejer sig om affald fra lejligheden, byggeriet eller haven. Uanset hvad du skal skille dig af med, er det også en rigtig god idé at danne sig et overblik over, hvor meget affald det egentlig drejer sig om som det allerførste.