Lad en anlægsgartner lave din have

Er du så heldig at bo et sted med en have, er det bare at bruge den! Men nogle gange kan det godt være svært at komme udenfor, hvis ens udendørsarealer er kedelige at se på, og hvis der ikke er så meget at tage sig til derude andet end at sidde på en forvokset græsplet.
Men det kan der hurtigt laves om på. Med en anlægsgartner kan du hurtigt få gjort dine udendørsarealer mere spændende end de indendørs.

 

Fordele ved en anlægsgartner

En anlægsgartner har først og fremmest et skarpt øje for, hvad der vil få jeres have til at spille. Dernæst har de også hænderne skruet rigtigt på, så de kan bygge jeres drømmehave for jer.
Anlægsgartnere er altså med i hele processen og står for alt fra første designudkast til beplantningen af det sidste træ. Så I overlades ikke til noget helt selv.

 

Dette kan du skabe med en anlægsgartner

 • En gennemgående stil i forhave og baghave
  Vil du gerne have, at dine haver skal matche? Find sammen med anlægsgartneren en stil, der skal være den røde tråd. Den kan findes i alt fra bær og buske til flisebelægningen.

 

 • Smukke beplantninger
  Få skabt de smukkeste udendørsområder med buske og træer i alskens farver. Du kan også bede anlægsgartneren finde blomster og planter, der skyder frem på forskellige tidspunkter på året. Så har du noget at kigge på hele tiden!

 

 • Fliser
  Fliser kan meget! Mangler du en sød sti, der skal føre en gennem havens frodige beplantninger? Vil du have indhegnet æbletræet på en smuk og diskret måde? Fliser kan så meget forskelligt. Spørg din anlægsgartner om de forskellige farver og former, som fliserne kan komme i. Der er et væld af muligheder!

 

 • Køkkenhave
  Har du også en drøm om at kunne lave måltider med mad fra egen have? Få skabt den hyggeligste køkkenhave i samarbejde med din anlægsgartner og mærk glæden for hjemmedyrkede grøntsager og frugter gro.

 

 • Udekøkken med grillområde
  Der er intet bedre end at kunne invitere vennerne over til en hyggelig grillaften i din smukke have. Du kan få designet og bygget det lækreste udekøkken med alle de remedier, du har brug for.

 

Find en professionel

Har du fået blod på tanden i forhold til at få en ny og lækker have, der er lavet lige præcis efter dine ønsker og behov? Så kan du kontakte anlægsgartner JE Anlæg i Helsinge, der sammen med dig vil skræddersy din drømmehave.

Virksomhed: JE Anlæg Aps