Hvorfor få havehjælp som pensionist?

 

Det kan være besværligt at døje med sin have, om end det er en af større eller mindre størrelse. Når man så ovenikøbet også er gået på pension, kan havearbejdet gang på gang blive en smule udfordrende eller kedeligt. Men det behøver det heller ikke være for alle! For nogle pensionister er havearbejdet skønt, og de nyder at tage sig af deres haver. Men om du nyder dit havearbejde eller ej, så kan alle pensionister gavne af havehjælp! For et par ekstra hænder ville nemlig både gøre havearbejdet nemmere og mere socialt for begge parter, så man ikke er alene om det.

 

Hvordan får du havehjælp som pensionist?

 

Der er adskillige måder, at du som pensionist kan få havehjælp på. Det første du altid kan gøre, er netop at undersøge, om din kommune giver et tilskud til hjælp i haven og snerydning. Hjælpen, der tilbydes, tilskuddet og størrelsen af egenbetaling kan variere fra kommune til kommune. Derudover er det også muligt at søge hjælp hos frivillige i fx Ældre Sagen, og selvfølgelig er familie og bekendte næsten altid også en mulighed! Det er også muligt at finde nogle private leverandører i nærområdet, der kan hjælpe til med alt det praktiske.

 

Hvad kan man få havehjælp til som pensionist?

 

Havearbejdet, som du kan få hjælp til, kan være alt fra at klippe en hæk til trimning, gødning og sprøjtning; lugning, gasbrænding, klipning og lignende. Alt havearbejde eller snerydning, du som pensionist enten har besvær med eller bare vil have en ekstra hånd til, kan du anskaffe dig. Det er bare med at opsøge de muligheder, du har!