Få en miljøvenlig løsning med en varmepumpe

 

Flere og flere får installeret en varmepumpe i de danske hjem.  Det gør de, fordi de kan gøre store besparelser på varmeregningen. Og hvem ønsker ikke det? Hvis du udskifter dit oliefyr med en varmepumpe, får du samtidig en mere miljøvenlig løsning.

Vi danskere får et stort smil på læben, når vi finder ud af, at vi kan få flere penge mellem hænderne. Især når det beløb er højt. En undersøgelse fra Teknologisk Institut viser, at du kan gøre en besparelse på omkring 20.000 kr. om året, hvis du får en varmepumpe i stedet for dit gamle oliefyr. Det gælder for husstande, som bruger 30.000 kWh/året, hvilket en typisk dansk husejer i gennemsnit bruger. Det er penge, som du godt kunne bruge på noget andet. Måske en ferie?

I dag er der omkring 300.000 oliefyr i Danmark, hvilke skal udfases ifølge regeringens energiplan, der omfatter, at miljøbelastende energikilder skal ud, mens mere miljørigtige løsninger skal ind. Det er her, at luft/vand varmepumper kommer ind i billedet. De er både mere miljøvenlige og billige sammenlignet med oliefyr. Så har du et oliefyr, er det på tide, at du gør overvejelser om en udskiftning.

 

Varmepumper bruger energien fra luften

En virksomhed, der er specialister i varmepumper er VVS Experten. Dan Pedersen fra VVS Experten udtaler:

”For rigtig mange husejere er det en stor fordel at anskaffe sig en luft/vand varmepumpe til at erstatte det gamle oliefyr. Der er ganske enkelt ret store besparelser at hente – og samtidig gavner det miljøet, da varmepumpen bruger den gratis energi fra luften.”

Danmark er et foregangsland for mange, når det kommer til klima og miljø. Og dette område skal ikke være en undtagelse i fremtiden ifølge regeringen, som vil have oliefyrene ud af de danske husstande.

 

Hvilken løsning skal du vælge?

VVS Experten er certificeret Bosch Climate Partner inden for varmepumper. Det vil sige, at virksomheden lever op til en række krav i forhold til uddannelse, kvalitet og kundeservice. Det sikrer forbrugeren en kyndig installation og kvalificeret rådgivning.

 

”Når der skal investeres i en varmepumpe, er der mange parametre i spil for at sikre den bedste økonomi og levetid. Vi lægger derfor stor vægt på at rådgive kunden til at vælge den rette løsning, og her har den nye varmepumpe fra Bosch absolut mange fordele, der gør den attraktiv,” siger Dan Pedersen fra VVS Experten.

 

Ved varmepumpen fra Bosch har man forsøgt at lave en af de mest besparende løsninger på markedet i skrivende stund.

Læs også: Sådan tjekker du dit varmeanlæg