Sådan vælger du den rigtige murer

Hvis du står og skal have lavet murerarbejde, kan det være uoverskueligt at gennemskue, hvordan du vælger den rette murer. Der findes et væld af forskellige murere, og de har alle deres ekspertiser. Derfor kan det også have stor betydning for dit projekt, at du vælger den rette til det arbejde, du skal have udført. Læs med her og få nogle tips til, hvordan du sikrer dig at vælge den rette murer, så du får et tilfredsstillende og holdbart resultat.

 

Få styr på opgaven

Først af alt er det vigtigt, at du får styr på opgaven. Hvad skal du have lavet, hvor omfattende er det, og hvad er dit budget for det? Det er basale ting, der kan gøre jagten meget nemmere, idet du så ved, hvad du vil have lavet, og hvad dine forventninger er. På den måde bliver det også nemmere for mureren at give dig et klart tilbud. Derudover opstår der heller ikke nogen misforståelser undervejs, da alt er klarlagt og forventningsafstemt.

 

Vælg den lokale løsning

Det kan være givende at vælge den lokale løsning. På den måde ved du, at din murer er afhængig af at gøre et godt stykke arbejde, hvis han skal holde sit ry. Der kan selvfølgelig være mange murere i dit lokalområde, og selvom du vælger din lokale murer, skal du stadig tage stilling til, hvem der vil være bedst til din opgave. Nogle har størst erfaring i større byggeprojekter, mens andre har mere erfaring med de små private opgaver. Sørg derfor for at tjekke markedet ud, og indhent eventuelt nogle tilbud fra forskellige murere, så du også kan sikre dig, at prisen er konkurrencedygtig.  

Virksomhed: Murermester Jens O Thomasen