Dette indlæg er sponsoreret. 

Find ud af, hvilke VVS-opgaver du selv kan udføre

Når der skal renoveres eller nybygges i hjemmet, så kan ”gør-det-selv” valget være vejen til at spare en del kroner og øre. Uanset, om det er nyt badeværelse, et nyt køkken eller noget helt tredje, så for bare få år siden blev en større portion gør-det-selv opgaver lovliggjort. Dog findes der stadig en række opgaver, som du skal have en professionel VVS’er til at udføre af lovgivningsmæssige årsager. Læs med her og få et større overblik over regelsættet, samt hvilke VVS’ere du bør kontakte til opgaven.

 

Lovlige gør-det-selv opgaver

Inden for kloak- el- og vvsarbejde findes der en lang række af opgaver, som du som boligejer godt selv må foretage. Det kan dog være svært at finde rundt i de mange forskellige opgaver, du selv må håndtere. En hurtig oversigt over, hvad du godt må foretage dig kan findes i listen her:

 

  • Reparation, eller udskiftning af blandingsbatteri eller toilet
  • Udskiftning, eller tilslutning af nu vaske- eller opvaskemaskine
  • Opsætning, eller udskiftning af gulvvarme og radiatorer til centralvarmen
  • Tilslutning, eller udskiftning af afløb til vask i køkken og bad

 

Ovenfor er en liste over de hyppigste gør-det-selv opgaver, som du ifølge loven godt selv må foretage. En god tommelfingerregel, når det gælder håndtering af elektricitet, er alt strøm, hvor du kan slukke for det, inden opgaven igangsættes, anses som værende lovligt selv af prøve kræfter af med. 

 

Når en autoristeret VVS’er mangles

Blandt de erfarne, dygtige og kvalitetsbevidste elektrikere finder du VVS Greve. Virksomheden findes under navnet VVS-installatør Leon Petersen A/S og har igennem årene dygtiggjort sig, indenfor alt arbejde under fagene kloak- og vvsarbejde. De udfører alle opgaver under de fag, og tager gerne en uforpligtende snak med dig, før jeres nye hjemmeprojekt igangsattes. De har en klar og bevidst viden indenfor gør-det-selv-arbejdet, og er samtidig din assistance til de mere kvalificerede opgaver, når det nye køkken eller badeværelse skal installeres. 

 

Leon Petersen – mere end bare redningsmænd

Hos Leon Petersen udfører de andre opgaver, end blot assistance, når det sidste arbejde på et badeværelse skal udføres. De har i mange år, i tæt samarbejde med kunden, hjulpet med 3D-tegninger af det nye køkken eller badeværelse. Sammen med de livlige 3D-tegninger har de sørget for kompetent sparring til det nye køkken. Den professionelle rådgivning har i årenes løb også været til fordel for ny inspiration til nye installationer eller renovationer i hjemmet. Professionelle øjne kan i mange tilfælde komme med ideer til nye tiltag, der giver renoveringen eller nybyggeriet det sidste pust til et gennemført projekt. Desuden er forretning også utrolig stolte af deres evner inden for totalentreprise. De sidste 50 år har de designet og installeret nogle fantastiske badeværelser på hele Sjællandsområdet. Så står du og skal have ideer eller hjælp til installering af nyt badeværelse, så anbefales Leon Petersen på det kraftigste. De møder kunderne i øjenhøjde, og giver ideerne et helt nyt niveau med deres erfaring, kreativitet og professionalisme.