Hold styr på nøglerne med et nøgleskab

Bor du i en stor bolig, eller har du en virksomhed, hvor der er mange nøgler at holde styr på? Så kan det være en rigtig god ide, at du får dem samlet ét sted. Især hvis du er typen der ofte taber dine ting, eller hvis du tidligere har været udsat for tyveri, for det kan godt gå hen og blive lidt pebret at kontakte låsesmeden, fordi en af nøglerne er blevet væk – igen.

Her får du en række gode argumenter for, hvorfor du skal investere i en nøgleboks til alle dine nøgler.

 

Stor stigning af indbrud

Siden 2013 er der sket en kraftig vækst af indbrud i private hjem siden 2013. Derfor er det kun en god ide, at du gør dig nogle sikkerhedsforanstaltninger, så der ikke er nogen langfingrede tyveknægte, som får fat i dine dyrebare ejendele.

Du kan blandt andet gøre følgende:

  • Gøre det svære for tyven at komme ind
  • Sørge for masser af lys uden for dit hus
  • Samle dine værdigenstande i et sikkert skab.

Det bedste du kan gøre er, naturligvis at undgå at tyven finder dit hjem interesseret. Derfor kan du blandt andet skabe en masse liv omkring dit hjem, selvom du ikke selv er hjemme. Det kan du blandt andet gøre ved at få naboen til at parkere i din garage eller fylde din skraldespand med affald, eller du kan selv efterlade dit hjem i en mere rodet tilstand.

Hvis det ikke rigtig lykkes at holde tyven ude på fortovet, så kan du tyverisikre din bolig ved at fjerne stiger og lignende genstande, som tyven kan bruge til at komme ind igennem det ulåste vindue på 1. sal. Typisk kommer tyven nemlig ind igennem et lettilgængeligt vindue og går derfra ud igennem hoveddøren. Derfor kan du også sørge for, at din hoveddør ikke kan låses op indefra, for tyven er næppe interesseret i at slæbe din nye 50-tommers fladskærm ud igennem dit vindue fra første sal.

Alternativet er også at du anskaffer nogle sikre låse, og at du gemmer nøglerne til disse låse i et sikkert nøgleskab.

 

Beskytter mod tyveri

Udover at holde nøglerne samlet, så sikrer et nøgleskab eller en nøgleboks også mod lange fingre, som gerne vil have adgang til din nye Volvo i garagen eller havetraktoren, som holder lige ved siden af. Og har du masser af dejlige og dyre ejendele, som du gerne vil holde for dig selv, så er det altså ikke nok med et lille skab ude i entreen eller i bryggerset. Du bør anskaffe dig en løsning, som er mere sikker.

Heldigvis er der masser af forskellige nøglebokse og nøgleskabe på markedet, og du kan blandt andet få skabe og bokse, der skal åbnes med en kode. Eller hvis du er typen, som glemmer både kode eller nøgle, så fås der også løsninger, hvor du skal bruge dit fingeraftryk. Sådanne løsninger kommer naturligvis også med et helt andet prisskilt.

 

Holder nøglerne samlet

Hvad har din skolepedel, fængselsbetjenten og Mr. Filch fra Harry Potter-universet tilfælles? De har alle masser af nøgler at bære rundt på, og de bruger alle sammen den samme løsning – et stort, tungt nøglebundt. Og det er netop vigtigt, at have nøglerne samlet ét sted, men det kan også hurtigt blive en rodet omgang at skulle bære rundt på en masse nøgler, hvis du kun skal bruge et par stykker af dem dagligt. Derfor er det netop en fornuftig ide, at du køber dig en nøgleboks eller et nøgleskab, hvis du har brug for at have holde dine nøgler samlet et sikkert sted.

 

Køb et danskproduceret nøgleskab

Om det så er nøgler til garagen, skuret med de dyre golfkøller, til båden eller din nye Stiga havetraktor, kan det være en rigtig god ide, at have samlet nøglerne ét sikkert sted. Og her har Herning Pengeskabsfabrik et stort udvalg af nøgleskabe og nøglebokse.

Med et nøgleskab fra eksempelvis Herning Pengeskabsfabrik, får du et sikkerhedsgodkendt nøgleskab, som er lokalproduceret i Herning, og som kommer i lige præcis den størrelse, som du har brug for – om det så er til en håndfuld nøgler eller lidt mere end det. Herning Pengeskabsfabrik har nemlig skabe med plads til 1980 nøgler.