Undgå uoverskuelige flyttekasser og lange arme

At flytte kan være en større udfordring – alt afhængigt af dine strukturevner. Det skal være lidt hård, men mest af alt godt planlagt, så du på den bedst tænkelige måde kan få flyttet uden for meget bøvl. Kommer man til at overfylde flyttekasserne, så er der en stor chance for irritation og lange arme.

 

Bechs & ABC Flyttefirma deler erfaring fra tidligere kunder

Bechs & ABC Flyttefirma har fået lov til at overtage dagens blog, så vi kan komme med nogen gode råd til dig, som skal flytte.

Vi har igennem tiden flyttet for mange kunder. Samtidig med at hele processen har være professionel, har vi ofte haft gode samtaler med kunderne, og det er der kommet 5 gode råd ud af:

 

  1. Sorter i dine ting, inden du pakker

Få sorteret i alle dine sager, inden de kommer ned i kasser. Det gør det nemmere at starte på ny, og du slipper for at dine ting fylder mere end nødvendigt i den nye lejlighed.

 

  1. Både store og små flyttekasser

Sørg for at have både store og små papkasser klar. Små papkasser egner sig super godt til skrøbelige ting for eksempel. Du vil gerne bevare glas og undgå at ridse vigtige ejendele.

De store flyttekasser er robuste, men pas på med at overfylde dem. Er det genbrugsflyttekasser, risikerer du, at de går i stykker, og så er det afsindigt irriterende at slæbe på, hvis de er overfyldte.

 

  1. Skriv på flyttekasserne

Det er altid en god ide at notere på flyttekassen, hvilket rum de hører til. Så slipper du for at skulle rode alle kasserne igennem for at finde kaffemaskinen eller sokkerne.

Sådan kan en note se ud:

Køkken/Grydeskab

Eller

Stue/Pynt/PAS PÅ (hvis indholdet er skrøbeligt)

 

Lige meget hvordan du vælger at skrive det, skal du bare sikre dig, at du selv forstår, hvad kassen indeholder.

 

  1. Sådan håndterer du dine ejendele

Vær smart, så du ikke står og skal sortere i dine ting, når du endelig er flyttet.

  • Glas og antikviteter pakkes gerne i bobleplast eller aviser.
  • Vask alt dit beskidte tøj, lagner, tæpper og andet.
  • Tape alle skabslågerne eller lås dem, så du mindsker mulige skader under transport.
  • Alle kreditkort, pung, nøgler, vigtige kontrakter m.m skal samles et sted, så de ikke bliver væk under flytningen.

Du kan lave en liste, hvor du skriver, hvad hver flyttekasse indeholder. Sådan får du et bedre overblik over dine flyttekasserne.

 

  1. Lidt lækkert til ganen (super vigtigt)

Få handlet ind dagen inden (snacks, sodavand, øl m.m) og bestil maden til den tid, hvor I vil spise. Så er det på plads, og dine hjælpere er meget mere medgørlige.

 

Få altid en vurdering inden du bestiller

Har du en super travl hverdag, skal du flytte langt væk eller tæt på, har du mange ting, eller bare generelt gerne vil have professionel hjælp, så råder vi dig til at undersøge, hvad flyttemænd kan gøre for dig. Du undgår en masse besværligheder, og vi takler flytningen gnidningsfrit.

 

 

Dette er et sponsoreret indlæg