Dette indlæg er sponsoreret. 

Lær at mure selv

Har du et mindre projekt, der kræver at mure en mur? Du kan sagtens udleve din indre gør-det-selv-drøm og gøre det uden professionel hjælp. Det er ikke en umulig udfordring at stille sig selv over for. Her kan du få gode råd til, hvordan murer selv. Er det et stort projekt, du står overfor, kan det dog være en god ide at få assistance. Kontakt din lokale murermester ved større projekter.

 

Sådan kommer du i gang

Når du vil i gang med at mure, er det først og fremmest en god ide at være struktureret omkring arbejdet. Sørg for at have det rigtige værktøj og de rigtige materialer, før du går i gang. Mål derudover op, så din mur bliver så præcis som muligt. Du skal starte med at grave ud, der hvor muren skal være og støbe et fundament af beton. Når du begynder at mure, kan du med fordel holde dig til et simpelt mønster, så opgaven ikke bliver for svær. Du kan også vælge at fuge løbende. På den måde kan du skjule eventuelle skønhedsfejl.

 

Det skal du bruge

Inden du begynder dit murerprojekt, er det vigtigt at have styr på alt grejet og materialerne, du skal bruge.

Disse ting er gode at have, når du skal lave en mur:

  • Vigtigst af alt er de mursten og mørtel, som muren skal bestå af
  • En murerske til at fordele og glatte mørtlen på stenene
  • En tommestok til at holde styr på mål og gøre muren præcis og flot

Du kan med fordel tage i dit lokale byggemarked eller spørge en murermester, når du skal købe materialerne. Her kan du også få gode råd til fremgangsmåden, før du starter.

 

Få professionel hjælp til større projekter

Er du i tvivl, om du kan klare opgaven på egen hånd, kan du altid kontakte en fagmand eller en murermester. Her kan du i første omgang få vejledning, hvis du ikke ved, hvordan du skal gøre. Men du kan også få praktisk hjælp til dit mureprojekt, så det bliver helt perfekt.