Få bugt med dit stoppede afløb

De fleste af os har prøvet at stå med et stoppet afløb. Det stopper altid til på de mest upassende tidspunkter – lige når vi er på vej ud ad døren, eller når vi står og skal holde familiemiddag. Det kan tage en krig at rense det og få skabt gennemløb igen, og det er hårdt arbejde. Er du en af dem, der døjer med tilbagevendende stoppede afløb, kan du læse med her og få råd til, hvordan du kommer det til livs, så du ikke længere skal døje med det.

 

Hvad kan du gøre, når du afløb eller toilet er tilstoppet?

Det første, du kan forsøge dig med, er den velkendte svupper. Når du skal bruge svupperen, er det vigtigt, at den har noget vand at arbejde i. Sørg derfor for at køkkenvasken eller brusekabinen er fyldt op med vand, så svupperen har noget at stå imod med. Virker det ikke, skal du med stor sandsynlighed skille vandlåsen ad og grave skidtet ud selv. Sidstnævnte vil ofte ske ved nyere vandlåse, da de ikke skyller skidtet ud, men derimod samler det i låsen.

 

Hvad gør du, hvis tilstopningen er tilbagevendende?

Har du forsøgt dig med at rense dit afløb, men bliver det ved med at stoppe til? Så kan du med fordel hente hjælp udefra. En slamsugning er en god løsning for dig, der har gentagende stoppede afløb og ønsker at få en løsning på dit problem på længere sigt. Får du hjælp fra en professionel, er du helt sikker på, at det bliver gjort ordentligt, og at der ikke bliver overset noget. Spar dig selv for besværet og den tid, du ville bruge på at rense afløb og ring til en, der kan hjælpe dig.

Virksomhed: GSC Anlæg A/S