Artikler

Tips & Tricks til Indretning

Indretningstips til alle boligtyper

Smuk og funktionel indretning er det, der sætter prikken over i’et i din bolig. Selv det flotteste og største hus, lejlighed eller sommerhus kan fremstå rodet og uoverskueligt, hvis du ikke har styr på de mest basale indretningsregler. Her på siden kan du finde tips og tricks til, hvordan du indretter alt fra den mindre lejlighed til den store patriciavilla.

 

Udnyt rummenes potentiale

God indretning handler om at udnytte det potentiale, som det enkelte rum har. Et lille rum kan indeholde lige så mange funktioner som et stort, hvis blot man sørger for, at møbler, hylder, skabe, pynteting og diverse indretning er tilpasset rummets brug. Udnyt familiens forskellige kompetencer og find sammen den løsning, der passer til lige præcis jeres hjem.

Skab mere plads

På LavSelvGuiden kan du finde enkle og brugbare tips til, hvordan du selv kan skabe mere plads i din bolig. Boligindretning er mange ting, derfor forsøger vi at komme vidt omkring, så alle får gavn af artiklerne. Vi lader os inspirere rundt om i hele verden, og sørger for, at skarpeste bloggere former tips til dig.

 

Alle kan indrette

Du behøver ikke være en erfaren gør-det-selv mand eller en dygtig indretningsarkitekt for at kunne indrette din bolig. Blot med nogle få, simple råd, kan selv dig med 10 tommelfingre sætte en hylde op i bryggerset, et skab på badeværelset eller give mere lys til køkkenet. Læs de mange gode råd her på siden og kom et skridt nærmere din drømmebolig.