Badeværelse trend 2022

 Der er godt gang i boligbyggeriet i det danske land, hvor flere og flere enten vælger at købe nyt eller istandsætte og renovere den eksisterende bolig. Denne tendens afspejles ligeledes i antallet af badeværelsesrenovationer- og ombygninger. Badeværelset er et af de steder i boligen, hvor danskerne investerer flest penge, hvilket typisk gør denne form for renovering mere eksklusiv. Nye trends kommer til, og den nyeste mode kan derfor være svær at følge med. Badeværelset er et rum, hvor der er plads til, at man kan udtrykke sin personlige stil, hvilket alluderer til flere forskelligartede kreative elementer. Der har i de seneste år hersket en tendens til, at flere og flere søgte mod lidt mere vovede og farverige valg som modreaktion på tidligere tiders hvidt i hvidt-kultur. Trenden for 2022 bevæger sig dog i en lidt anden retning og over mod det mere naturlige. I det følgende afsnit gennemgår vi en række af de aller nyeste trends for året.

 

Tendenser i 2022

Her er de største tendenser indenfor badeværelser i 2022:

Mørkere træsorter og det naturlige look

  • Inspirationen fra de mørke skove er populære i de nordiske badeværelser. Træpaneler i vægge og lofter i især valnøddetræ er et af de mest foretrukne valg, når det kommer til badeværelset. Her er i den forbindelse et øget fokus på det naturlige look, hvor flere og flere ønsker at invitere naturen indenfor i boligen. Gulve og vægge i marmor eller natursten er meget oppe i tiden, hvilket ofte kombineres med et kontrastfyldt farvespil i valg af badeværelsesmøbler.

Blå er det nye sort

  • Naturfarven blå, som både ses på himlen og i havet, er på vej til at blive en ny klassiker på badeværelset. Her er især tale om blå møbler i træ, blå installationer eller blå elementer som badeforhæng el. lign..