Få mest muligt ud af dit bryggers

Bryggerset er sjældent et rum, der prioriteres mange kvadratmeter i boligen. Bryggerset har dog ofte mange funktioner, og det skal samtidig indeholde meget plads til opbevaring af sko, overtøj, cykelhjelme, vaskepulver og meget andet. Selvom du ikke har det største bryggers, findes der heldigvis masser af gode tips og tricks til, hvordan du får meget mere ud de kvadratmeter, du har til rådighed. Læs med her:

 

Sådan får du mere plads

  • Hold orden. Det vigtigste er at indrette bryggerset således, at det er nemt at holde orden i dine ting. Køb en god reol eller et skab med skydelåger, hvor du kan placere opbevaringskasser eller en bøjlestand til det overtøj og tilbehør, som du ikke bruger hver dag. Dette er også et oplagt sted at opbevare sæsontøj såsom vanter, huer osv.
  • Udnyt pladsen. I et lille bryggers er det vigtigt at tænke i smarte løsninger. Overvej om installationerne kan fylde mindre, end de gør i dag. Placér eksempelvis tørretumbleren oven på vaskemaskinen, eller byg et indbygget skab med hylder til vaskesøjlen, så du kan udnytte pladsen over og under til opbevaring.
  • Brug væggene. Væggene kan bruges til at hænge både redskaber og tøj op, så det ikke fylder på bordet eller gulvet. Placer en smuk knagerække eller køb et funktionelt skoskab, så familiens sko ikke roder på gulvet.
  • Byg dit eget skab. Benyt dig af skabe i forskellige størrelser. Det gør det nemmere at få plads til det hele og sparer på pladsen, så det ikke bliver for rodet. Hav eventuelt et varmeskab med plads til våde sko og overtøj – så ligger det ikke og flyder og gør både bordet og gulvet vådt.

 

Tilfør personlighed

Når du har skabt plads i dit bryggers, så husk også at tilføje lidt liv til det. Et bryggers bliver hurtigt et kedeligt og trist rum. Skab liv og stemning med nogle farverige gardiner, et par blomster eller grønne planter. Fokuser også på at skabe et så lyst rum som muligt, så bryggerset virker større og mere hjemligt. Ved at tænke i lyse farver på væggene, skabene og andre ting i rummet, vil du med sikkerhed bliver rigtig godt tilfreds med det endelige resultat.

 

Læs også: Vores tips til mere opbevaringsplads i garagen