Sådan giver du nyt liv til dine brugte møbler

Trænger dine møbler derhjemme til en overhaling med malerpenslen? Er du træt af farven på dine spisestole, eller trænger du bare til et frisk pust til stuen, men ikke ønsker at ofre pengene på det? Så findes der en række forskellige billigere og sjovere metoder. Du behøver nemlig ikke købe nyt for at give hjemmet en hurtig make-over.

Møbler bliver i dag dyrere og dyrere, og mulighederne større og større. Oftest danner du dig hurtigt et forhold til dine møbler, men efter nogen tid bliver det slidt og for ensartet at kigge på. Den simple og hurtige løsning på problemet er selvfølgelig blot at investere i noget nyt, dog kan det hurtigt blive omkostningsfyldt. Derfor er der her en guide til dig, der ønsker at give nyt liv til dine møbler.

Malerpenslen er din bedste ven

Det lyder simpelt og det lyder enkelt, men det er det også! Frem med malerpenslen og vælg så lige den farver du ønsker, skal friske din spisestue eller dit børneværelse op. Er der forekommet slitage på træet af møblet, kan du med fordel gøre brug af sandpapir og finpudse det, inden du starter med malerpenslen.

 

Dine dyrebare møbler

Har du nogle uvurderlige møbler eller nogle designermøbler, som du ikke selv ønsker at give det friske pust. Så hold dig ikke tilbage og kontakt din lokale møbelpolstrer. Du sparer utroligt mange penge, hvis du sammenligner omkostninger med prisen på et nyt møbel. Møbelpolstring er din professionelle hjælp til en fornyelse af dit/dine møbler. Tag gerne snakken med din møbelpolstrer i forhold til valg af farve, materiale etc. Husk på de er eksperterne, men hvis du har en god ide eller en forestilling om noget bestemt. Så kontakt dem i dag – forandring i hjemmet fryder.