Det industrielle boliglook er stadig populært

Det industrielle look handler om synligt metal, mursten og træ. Hvis du gerne selv vil have det look i dit hjem, er det heldigvis meget nemt.

Start med at male væggene i en lys farve som hvid eller grå. Tilføj herefter nogle synlige mursten eller elementer af metal, for eksempel med en murstensvæg eller metalhylder. Til sidst kan du tilføje detaljer i træ. Det kan du nemt gøre med møbler som et sofabord eller en bogreol. På denne måde kan du nemt få en mere industrielt look.

 

Indret din bolig med en New Yorker glasvæg

En New Yorker glasvæg er en fantastisk måde at skabe et industrielt og moderne hjem på. 

Det kan også være den perfekte måde at skabe et smukt rum på. New Yorker glasvægge er normalt lavet af klart eller matteret glas, som kan bruges til at skabe en række forskellige looks. Du kan bruge det klare glas til at skabe et lyst og luftigt rum, mens matteret glas kan bidrage til privatlivets fred eller gøre det visuelt interessant. New Yorker glasvæggene kan også bruges til at opdele et rum i separate områder eller til at forbinde to rum.

Uanset om du leder efter en funktionel løsning eller et stilfuldt designelement, er New Yorker glasvæggen den oplagte mulighed.

 

Skal du have en New Yorker glasvæg?

Leder du efter en måde, hvorpå du kan få lidt mere New York-smag ind i dit hjem? De smukke New Yorker glasvægge er den perfekte måde at vise din kærlighed til The Big Apple på. De kan fås i mange forskellige designs, så du altid kan finde den glasvæg, der passer perfekt til dit hjem. Med en New Yorker glasvæg kan du forvandle ethvert rum til et kunstværk. Det slanke design vil få dine gæster til at føle, at de befinder sig lige midt i hjertet af Manhattan.