Sådan sparer du penge på indretningen, når du skal flytte

 

Der er mange forskellige udgifter forbundet med en flytning. Indskuddet i sig selv kan være dyrt, og dertil kommer nye møbler, forsikringer, udgifter til et flyttefirma og meget mere. I dette indlæg giver vi nogle gode råd til steder, hvor du alligevel kan finde lidt ekstra albuerum i flytterodet.

 

Budget over nye udgifter

For langt de fleste kan det være noget af en omvæltning at skulle forholde sig til de mange nye månedlige omkostninger, der ofte kommer sammen med en flytning. Netop derfor kan det være en god idé at lave et budget, der hjælper til at skabe overblik. Du kan med fordel både lave et budget over dine engangsudgifter i forbindelse med selve flytningen, såsom at betale et flyttefirma til hjælp, men også et budget over dine fremtidige faste udgifter kan være en god idé til bedre overblik.

 

Har du styr på det praktiske?

Praktiske ting såsom det at skifte adresse, at finde nye læge og at underrette eller skifte forsikringsselskab er også vigtige poster, der skal krydses af i forbindelse med en flytning. Disse ting behøver dog ikke at koste penge, fx er det altid gratis at skifte læge, hvis det sker i forbindelse med en flytning.

 

Få flyttehjælp

I første omgang bør du i hvert fald sørge for at finde et flyttefirma, der kan komme og transportere dine ejendele. Det kan være noget af en omstændig opgave at stå med selv – også selv hvis du kan få lokket nogle venner til at hjælpe. Derfor kan du med fordel undersøge, om du kan finde et billigt flyttefirma til at udføre opgaven. Hvis du skal have nye møbler, kan det desuden være en god idé at købe nogle af disse brugt. Her kan du nemlig spare betydelige penge, hvis du vil forsøge at gøre flytningen lidt billigere for dig selv.