Hvilket underlag skal jeg vælge?

Det kan være en større beslutning end man lige skulle tro når der skal vælges underlag til fødderne i hjemmet. Gulvet er en vigtig, dog ofte (bogstaveligt talt) overset, del af en bolig, og det gør meget for både det visuelle såvel som det praktiske indtryk i boligen. Et af de største valg er ganske simpelt hvad underlaget skal være lavet af – og her er gulvtæpper væg til væg en rigtig god mulighed.

 

Fordelene ved et væg til væg gulvtæppe

  • Jo blødere, jo sikrere. Et væg til væg gulvtæppe er mere skridsikkert end f.eks. et trægulv, hvilket mindsker chancen for at snuble. Skulle uheldet alligevel være ude, så er du sikret en blødere landingsplads.
  • Mindre støv i luften. Gulvtæpper opfanger støvet i luften meget bedre end hårde overflader, hvilket giver en renere luft i dit hjem. Bare husk at støvsuge.
  • Behageligt underlag. Dette er måske en anelse selvsagt, men det er ikke desto mindre vigtigt at understrege: gulvtæpper er bløde og lune for fødderne. Det er altså slut med at stå op og placere fødderne på et iskoldt gulv.
  • Det er godt underlag til børnene. Børn sidder ofte på gulvet når de leger, og hvis omtalte gulv er koldt, er det hverken behageligt eller sundt for dem at sidde der for længe.

 

Dit personlige væg til væg gulvtæppe

Den sidste fordel ved et væg til væg gulvtæppe er de mange muligheder. Der findes både tuftede og fladvævede tæpper alt efter behov, og disse tæpper findes i et væld af farver og mønstre. Du kan altså finde det tæppe der passer til netop dine behov, både praktisk og visuelt. Undersøg de mange muligheder når du skal til at foretage køb af væg til væg gulvtæppe, så du er sikker på, at du finder lige præcis dit tæppe.