Når væggene skal friskes op med en klat maling

 

Du bruger endeløs tid på at scrolle internettet igennem for inspiration til farvevalg, maleteknikker og meget mere. Hvis du er super-handy, så endelig slå dig løs med at male hele hytten. Det er så befriende at male et rum, for slutresultatet er helt klar noget, der kan ses og mærkes. Men kunne det ikke også være ret lækkert at få en anden til at udføre arbejdet?

 

En øvet maler kan være din redning

 

Kan du ikke overskue dine maleropgaver? Løsningen er meget simpel: Når et stykke arbejde skal udføres ordentligt og med tanke på, at det er forsikret, så skal maleren kontaktes. Start med at undersøge din nærmeste omgangskreds, familien og venner – find ud af, om du har en nærbeslægtet handy person, som kan bistå dig med opgaven, for når andre gør arbejdet for dig, kan du blot:

  • … læne dig tilbage og bare nyde, at der er en anden, der udfører dine maleropgaver for dig.
  • .. forvente, at dine maleropgaver bliver udført til uigenkendelighed.

Sådan kan du spare tid. Tid, du kan bruge med familien eller på at fundere over, hvad det næste projekt skal være.

 

Gør forarbejdet for malerprojektet

 

Når andre nu skal hjælpe med at male, så kan du sagtens stå for forarbejdet. Her er 3 simple tiltag, du selv kan fikse:

 

1. Rengør området, som skal males, grundigt

Er det indendørs væggene, som skal have en gang maling, så tag en almindelig blød klud. Gør den våd med lunken vand, hvis væggene virkelig har brug for at blive tørret af, så brug noget skånsomt sæbe som brun sæbe eller grundrens, som kan bruges på de fleste overflader.

2. Reparer hullerne

Luk hullerne til med spartel. Der findes forskellige mærker inden for spartel. Spørg i dit lokale byggemarked, hvilken er bedst til dit projekt.

3. Afskærm møbler og kanter

Sørg for at flytte dine møbler i sikker afstand fra det område, som skal males. Evt. sæt tape på kanter, som ikke skal have en omgang med malerpenslen.

 

Og når du så går i gang, så nyd processen. Nymalede rum giver en hel fantastisk følelse af renhed og ro.