Lav din stue til en jungle med grønne planter

Trænger du til, at der skal ske noget nyt med dit hjem? Er væggene for tomme og farverne for triste og grå? Så kan en nem og effektiv løsning være at tilføre rummet en omgang planter. Det er yderst dekorativt, og så er det desuden godt for dit indeklima. En ren win-win situation! Der kommer her 3 gode råd til, hvordan du skaber din egen lille jungle mit i din stue.

 

  1. Udnyt alle højder

Når du skal tilføre dit rum planter, er det vigtigt, at du tænker lidt ud af boksen. Der er selvfølgelig plads til, at du kan sætte planter alle de oplagte steder, men skal du fuldføre looket, skal der lidt mere til. Så skal du tænke i, hvordan hele rummet bliver udnyttet. Det kan for eksempel være i form af at hænge nogle planter ned fra loftet eller ved at placere dem i nogle høje plantekasser. På den måde bliver der skabt en dynamik i rummet, og følelsen af jungle træder i kraft.

 

  1. Hold rummet i neutrale farver

Som vi ved, er de fleste planter grønne nuancer. For at skabe den bedste effekt og den bedste harmoni i rummet, er det en god idé, at du holder dit rum i nogle rolige farver. Det kan for eksempel være, at du vælger at holde rummet i naturfarver, hvilket virkelig kan skabe en rød tråd i rummet og binde det sammen.

 

  1. Gør det personligt

Planter er meget oppe i tiden, og derfor kan man nemt komme til at skabe et rum, som ligner de fleste andre danske hjem. Derfor er det vigtigt, at du tilfører dit hjem personlighed, og at du sætter dit navn på planterne. Det kan du for eksempel gøre ved at vælge nogle forskellige urtepotter, der har hver deres historie. Måske det er i nogle farver, der signalerer dig, eller måske det er loppefund, du har lavet. Hvad end det er, kan det gøre en verden til forskel, at du har tænkt over at trække personlighed ind sammen med planterne.

 

Tager du de 3 simple råd in mente, er det bare at komme i gang. Find en god butik, der kan hjælpe dig med at tilføre dit hjem et grønt liv med en masse indendørs planter, og spørg dem til råds om, hvilke planter, der kan klare sig godt i en stue og passe sammen, så du er sikker på at få det helt rigtige med hjem.     

Virksomhed: Deichmann planter