Få mere lys med en brusevæg af glas

En bruseniche kan udformes på mange måder. Den kan være med forhæng hele vejen rundt, så der er mere plads, når forhænget er trukket fra. Eller den kan være bygget op som sit eget rum med vægge og en brusedør. Det kan også være en blanding, så du har en bruseniche med en væg men et forhæng som afskærmning. En brusevæg af glas kan gøre badeværelset både lysere og pænere. Grundet lyset gennem glasset kan den også få rummet til at virke større. Vælger du en brusevæg af glas får du desuden mulighed for at få forskellige typer glas som eksempelvis gennemsigtigt eller materet glas.

 

Nem rengøring med en brusevæg på mål

En af fordelene ved at vælge en brusevæg af glas er, at den er nem at rengøre. Ofte bliver en bruser og brusenichen beskidt af kalk fra vandet, og det kan være svært at få bugt med. Med en glasvæg er det nemt at tørre af med en svaber, der kan fjerne overskydende vand efter et bad. På den måde får du en bruser, der er pænere end mange andre alternativer, og som du ikke skal bruge så meget energi på at vedligeholde. En brusevæg på mål af glas kan altså være god til dig, der helst vil slippe for at gøre rent til dagligt, og som gerne vil have det nemt i forhold til dette.

 

Vælg en brusevæg på mål efter dine behov

Ved at vælge en brusevæg af glas får du også mulighed for at vælge en brusevæg efter mål. Glasvægge kommer nemlig i mange forskellige størrelser, og du kan derfor både vælge nogle ud fra standardstørrelser og efter individuelle mål, som du bestemmer. Har du eksempelvis et lille badeværelse, kan du få en brusevæg derefter. Det gør det nemt at få en brusevæg af glas, der passer præcis til dit badeværelse.