Moderne minimalisme

Den moderne indretning af boligen er en stadig voksende tendens i de danske hjem. Stilen manifesterer sig som en minimalistisk tilgang med rene linjer, enkelhed og funktionalitet. Denne minimalisme har således samme modernitet som den rå og industriel indretning, der også springer frem i boligbladene. Boligstilen indebærer ofte brug af materialer som glas, metal og beton. Farvepaletten er neutral.

 

Skandinavisk stil: Lys og natur i forening

I moderne tid forbindes Skandinavien med en helt speciel stilart, der prioriterer lyse farver og god kvalitet fremfor alt andet. Stilen er inspireret af nordisk design og omfatter således en lys indretning af boligen i kraft af naturlige materialer. I den skandinaviske stil vil man ofte støde på lækre minimalistiske designmøbler og planter, der vækker liv i hjemmet.

 

Vintage: Fortidens fænomener genbesøgt

I modsætning til den simple indretning af boligen, som præger de to foregående stilarter, er vintagestilen kendetegnet ved sin sprudlende natur. Ved at gribe fat i gamle tendenser fra tidligere årtier såsom 1950’erne eller 1970’erne er denne stil utrolig farverig og legesyg. Den indebærer ofte brug af genbrugs- eller antikke møbler, dekorative interiør og andet retrotilbehør.

 

Industriens rå udtryk

Drømmer du om et råt og unikt udtryk til dit hjem, skal du måske undersøge den industrielle stil nærmere. Denne form for indretning af boligen er inspireret af æstetikken i industrielle bygninger og fabrikker. Den omfatter rå materialer som eksponerede mursten, rørledninger og metaloverflader. Farvepaletten er ofte neutral med farver som grå, sort og hvid. Går du på jagt, vil du med garanti finde unikke vintage møbler i flot industriel stil.

 

Den romantiske atmosfære

Skal indretningen af boligen være blød og have en romantisk atmosfære, kan du lade dig inspirere af den landlige stilart. Ved brug af træmøbler, bløde blomstrede tekstiler og pastelfarver skaber denne stilart en hyggelig og rustik atmosfære i dit hjem. De traditionelle mønstre giver en varm og indbydende følelse til enhver bolig