Gardin typer |Hvilke typer gardiner findes der?

Skal du have nye gardiner i dit hjem, så læs med her og bliv klogere på, hvilke mange forskellige typer af gardiner, der findes. Derudover kan du også høre mere om, hvorfor det er anbefalelsesværdigt at få en gardinbus hjem på din egen adresse.

 

Vælg de rigtige gardiner

Gardiner er ikke bare gardiner. De gør meget for det samlede udtryk i dit hjem, og derfor er det vigtigt, at du vælger de helt rigtige gardiner af slagsen. Heldigvis findes der også rigtig mange forskellige gardiner, hvorfor du også har en mulighed for at vælge det, der passer til dig. Både ud fra den konkrete type af gardin, men også i forhold til den rigtige farve, mønster eller materiale.

 

Forskellige gardintyper

Listen over forskellige gardintyper af lang. Derfor har du også god mulighed for at finde gardiner, der passer til dine behov.

 

Rullegardiner

Et rullegardin er en ægte klassiker og findes i rigtig mange forskellige hjem, da det er både funktionel og let at betjene. Desuden stjæler dette gardin ikke særlig meget opmærksomhed, og derfor er det ofte rigtig nemt at få til at passe godt ind i den resterende indretning. Det fås også i rigtig mange forskellige farver, så du har mulighed for at vælge den helt rigtige.

 

Plissegardiner

Plissegardiner er ligeledes funktionelle, men de er samtidig mere dekorative end det klassiske rullegardin. Med et plissegardiner tilføjer du noget elegant til dit hjem, så hvis det er det, du søger, er et plissegardin det helt rigtige valg.

 

Mørklægningsgardiner

Mørklægningsgardiner er faktisk ikke en type gardiner i sig selv. Du kan derimod få mørklægningsgardiner både som rullegardiner, plissegardiner og meget mere. Det gør også, at du kan få mørklægningsgardiner, der kan passe helt perfekt ind hjemme hos dig.

 

Lamelgardiner og persienner

Lamelgardiner og persienner kan også bidrage med noget stilfuldt til indretningen derhjemme. Derudover er de også funktionelle og især gode til lysregulering, hvilket gør disse gardiner ideelle i rum, hvor du gerne vil have lys og sol uden at det skærer i øjnene.

 

Bestil en gardinbus og find de helt rigtige gardiner

Er du i tvivl om, hvad der er de rigtige gardiner for dig? Så kan du altid bestille en gardinbus hjem til dig. En gardinbus er fyldt med stofprøver og forskellige typer gardiner, som du vil kunne kigge på i dit eget hjem. På den måde bliver det nemmere at finde ud af, hvad der passer godt, og hvad der ikke gør.