Sådan tilføjer du personlighed og charme til din bolig

Trænger dit hjem til at blive piftet op, men du ved ikke helt hvordan? Så er en indretning med genbrugsmøbler måske lige noget for dig. Med blandt andet industrilamper og facadebogstaver kan du skabe en særprægede og personlig indretning. Ved at indrette din bolig med genbrugsmøbler er du selv med til at sætte dit helt eget unikke præg på din bolig.

 

Indretning med genbrugsmøbler er en stigende trend

Det er blevet mere og mere trendy at gå fra retrobutik til retrobutik og gøre sige fund til at skabe en unik indretning, som man ikke kan finde hos naboen. Og måske er det netop derfor, at indretning med genbrugsmøbler er blevet så populært: Du bringer det unikke ind i hjemmet. Du får din egen personlige indretning, som ikke ses andre steder. Indkøb af genbrugsmøbler er altså i høj grad en stigende trend. Med genbrugsmøbler får man ikke ’bare’ et materielt møbel, men du får et møbel med charme og en historie.

 

Hvad hitter inden for genbrugsmøbler?

Når du indretter din bolig med genbrugsmøbler er en af tendenserne især brugen af industrilamper. Industrilamper giver på én og samme tid et rustikt og moderne udtryk og kan bruges i alle slags hjørner af dit hjem. Især Christian Dell lamper er et stort hit inden for genbrugsshopping. Disse arkitekturlamper giver med deres originale smukke udseende et helt specielt udtryk. Endnu et stort hit inden for genbrugsmøbler er facadebogstaver i forskellige størrelser. Funktionen med facadebogstaver er, at man indsætter LED lys i, og på den måde tilføjer det kant og personlighed til boligindretningen. Hvis du søger mere inspiration om netop disse tendenser kan du følge med på Leben CPH.

 

Gode fif til dine opdagelser på loppemarked og i retrobutikker

Hvad man er på udkig efter i retrobutikker og loppemarked er en individuel sag. Og det er heldigvis hele charmen ved at gå på opdagelse i retrobutikker og loppemarked. Der er noget for enhver smag. Når folk går på loppemarked er man altså ofte på udkig efter inspiration til boligindretningen, og det er ikke altid, at man ved, hvad man er på udkig efter, før man står der. Derfor er det vigtig at være åben over for nye ideer og medbring altid din fantasi, når du er på udkig efter nye spændende og skøre fund. Når du ved, hvad du er på udkig efter, så er det en god idé at foretage et benarbejde, inden du begiver dig ud på dit indretningseventyr. Vælg loppemarked med omhug og notér eventuelt ned i en lille notesbog, hvad du helt specifikt leder efter. Retrobutikker og loppemarkeder kan ose af fristelser, og det er godt at være målrettet og forberedt.