Giv dine gamle møbler nyt liv

Gamle møbler har en charme, som ikke er at finde i nye, moderne møbler. Derfor kan det også betale sig at give sig kast med at reparere gamle møbler, så de igen er brugbare og i flot stand. Det kan også være et rart gør-det-selv projekt, hvor du kan udfolde dine kreative evner og få glæde af at give gamle møbler nyt liv. Ofte har antikke møbler mere sjæl og charme, og mange synes, de er langt flottere, end hvad man i dag kan få i moderne møbelhuse, og der har derfor også en høj affektionsværdi for dem, der ejer dem.

 

Skån miljøet og pengepungen

Det mest bæredygtige man kan gøre, er at gøre brug af det, man allerede har. Det næstbedste er at reparere sine gamle ting, så de igen er brugbare og flotte. Reparation af møbler er et hyggeligt og bæredygtigt projekt, og det kan endda også være en langt billigere løsning til at få flotte møbler ind i din bolig, som du kan specialdesigne, så de passer perfekt ind i resten af din indretning. At personliggøre gamle møbler kan gøre en stor forskel i hjemmet og kan bidrage til en ekstra hyggelig stemning.

 

Sådan gør du

Der er ikke én måde at lave en reparation på – der mange muligheder og løsninger. Hvis du har en stol eller sofa kan ompolstring være en måde at opgradere stolens udtryk på. Det kan også være, at du står med et gammelt træmøbel, som trænger til at blive slebet og få ny lak, eller som eventuelt skal have en omgang maling.

Det kan være en stor hjælp for dig at undersøge, hvad der skal gøres ved dit møbel og derefter søge diverse guides på nettet. Så kan du finde hjælp til næsten enhver problemstilling, og du kan blive guidet i processen.