Et overset rum

Er dit badeværelse også kedeligt og ikke spor indbydende? Badeværelset er ofte et rum, der overses når det kommer til indretning. Selvom du hver dag tilbringer tid på badeværelset, er det de færreste, der har overvejet potentialet af det oversete rum. Et smukt og velindrettet badeværelse kan dog blive det, der sætter prikken over i’et i din bolig – og imponerer dine gæster! Her får du nogle simple tips til, hvordan du indretter et både funktionelt og indbydende badeværelse.

 

  1. Gør badeværelset personligt

Når du indretter dit badeværelse, så gør det med samme omhu og omtanke, som hvis det var køkkenet, stuen eller alle andre opholdsrum i dit hjem. Billeder, malerier eller personlige fotografier kan sagtens pryde væggene på dit badeværelse, så det bliver et hyggeligt rum at opholde sig i. Tænk på, at tingene på badeværelset ofte er det første du ser om morgenen, og det sidste du ser inden du går i seng.

 

  1. Skab en welness-oase

På badeværelset har du muligheden for at skabe den ultimative wellnessstemning. Lækkert interiør, smukt tilbehør, duftlys, røgelsespinde, friske blomster, en smuk vasketøjskurv eller meget andet kan gøre rummet mere hyggeligt at opholde sig i. Find eksempelvis en smuk taburet eller brug en gammel stige som håndklædeholder. Du kan med fordel også have planter på badeværelset – enten i krukker på gulvet eller hængende fra loftet.

 

  1. Udfordre de hvide klinker

Mange badeværelser er præget af praktiske, kedelige, hvide fliser og klinker. Udfordre den traditionelle tanke og skab kontraster med farverigt tapet, en væg malet i en anden farve eller et rustik gulv i skibsplanker. På den måde kan du nemt slippe af med den kliniske stemning, der ofte er på et badeværelse. Sørg dog altid for, at tapet, gulv og maling er godkendt til vådrum.

 

  1. Tid til afslapning

Badeværelset er et oplagt sted at finde ro. Måske med et dejligt karbad eller en ansigtsmaske? Sørg derfor for, at du har rigeligt med underholdning – både til dig og dine gæster. En holder til dine ynglingsmagasiner, en trådløs eller indbygget højtaler eller måske en sjov bog? På den måde er du sikret, at hverken du eller dine gæster keder sig.

Ved at følge disse få, gode råd, kan du nemt skabe stil og personlighed på dit badeværelse!

Læs også: Optimal rengøring af badeværelset