Udeareal - find artiklerne her

Udeareal - fortorvet, garagen, beton, fliserne

Alt mellem hus og have

Under ’Udeareal’ finder du inspiration til alt den plads du har mellem dit hus og din have. Projekterne her er sjove, og giver dig masser af plads til at være kreativ. Med andre ord, er dette den perfekte inspirationskilde til dig, der mangler idéer til udnyttelse af din garage eller gode råd til bekæmpelse af ukrudt i fliserne.

 

Indret efter dit behov

I ’Udeareal’ finder du gode råd til at lave det fedeste hobbyrum samt til at udnytte den sparsomme plads i garagen optimalt. Det handler både om organisering og kreativitet. Du kan bl.a. finde råd, hvordan du indretter garagen som en ’mandehule’ eller blot skaber mere plads ved at følge nogle simple gode råd.

Pas godt på dine brugsarealer

Du finder også information omkring vedligeholdelsesmetoder af fliser, stier og garagegulve. Du kan eksempelvist læse om korrekt saltning og snerydning, samt gode råd til at fjerne ukrudt i fliserne eller oliepletter i garagen. Det er nemlig vigtigt at passe godt på sine brugsarealer omkring huset, da de ellers kan føre til alvorlige skader.

 

’Udeareal’ er for alle

Du behøver ikke at have en håndværker i maven for at give dig i kast med projekterne her. Uanset dit ambitionsniveau kan du finde gode og relevante råd i ’Udeareal’. Ved at passe bedre på sine brugsarealer kan du nemt skabe et mere behageligt område at være i. Det gælder både når du indretter garagen eller vedligeholder fliserne.