Drømmer du om en man(kvin)dehule?

Mangler du som mand eller kvinde et sted, hvor du kan være dig selv? Eller måske et sted, hvor du kan invitere vennerne over til ren hygge – uden husbond eller hustruer? I denne artikel får du tips til, hvordan du kan skabe et sted, hvor du kan dyrke dine interesser. Har I ikke fået ryddet ud i garagen, så læs artiklen her om, hvordan I bedst muligt får mere plads

 

Sådan finder du plads

Ligegyldigt om du har et stort eller lille hus, er det muligt at finde plads til din nye man(kvin)dehule. Er din bolig stor, har du måske et gæsteværelse, kælderrum eller andre halvtomme rum, du kan rydde op i og indrette til dit frirum. Har du en mindre bolig, kan garagen være oplagt! Har du en stor garage, kan du sagtens indrette mandehulen i den ene ende, mens bil, cykler og opbevaring kan stå i den anden ende. Mulighederne er mange!

 

Hvad skal hulen bruges til?

Man(kvinde)dehulen skal være dit sted! Det er her, du har mulighed for at dyrke de hobbyer, som resten af familien måske ikke synes om. Lav eksempelvis et lille hyggeområde, hvor du kan spille spil: Dart, pool eller bordtennis. Er du helt vild med film eller spillekonsoller, så indret et sofahjørne med rigelig plads til at invitere vennerne på besøg til en rigtig mande- eller kvindeaften. Hulen kan også være et sted, hvor du kan fordybe dig alene. Måske interesserer du dig for bøger, puslespil, modeltog eller andet.  Her er et par gode tips:

 

Mandehulen:

  • Har du en passion for musik, instrumenter eller andet, der larmer? – så udnyt, at du kan bygge et rum kun til din interesse.
  • Kan du ikke få lov at se fodbold eller actionfilm i fred? Så køb en stort TV eller opsæt en projekter med lærred – så er mandehørmen sikret!
  • Indret et hjørne med computerbord, højtalere og andet lækkert udstyr, hvis du nyder at fordybe dig i et godt computerspil
  • Husk plads til at lille køleskab til øl og snacks, som du kan byde vennerne, når de kommer på besøg.
  • Dekorér væggene med alt det, du ikke må hænge op inde i huset: Gamle plakater, fede skilte eller måske din gamle guitar? Skab en stemning, hvor du føler dig hjemme.

 

Kvindehulen:

  • Elsker du romantiske film, måske en god thriller eller en tung drama? Så lav en mini biograf. Alt du skal bruge er, puder, madrasser, en projekter og masser popkorn og snolder.
  • Læser du masser af bøger? Men kan ikke have dem alle i stuen, så lav et læsehjørne med en rigtig lækker stol, lampe, taburet til benene og et lille bord, hvor du kan stille rødvinsglasset.
  • Girls nights out - guld værd! Lav din egen festsal - kan også bruges til fælles arrangementer med manden, men kun måske - for en tøsepartyhule er kun tilladt for tøser. I kan sammen lave en sød bar af træplader, finde barstole og andet inventar via storskrald eller i genbrug. 
  • Har du usædvanlige hobbier, som resten af husets beboer ikke forstår? Så skal du da gerne være hende, som tager garagen i brug til det. Alenetid, kun dig og din hobby!

Der er ingen grænser for, hvad du kan bruge netop din man(kvin)dehule til! Så slip kreativiteten løs og gå i gang med planerne til din mandehule i dag.