Dette indlæg er sponsoreret.

Aktiviteter på terrassen

Elsker du at være ude på terrassen sommeren lang og have det sjovt med venner og familie, og ville du ønske, du kunne forlænge din tid udenfor? En terrasse er perfekt til festlige grillmiddage, solbadning eller bare til et glas rosé eller to med vennerne. For mange der elsker at være udenfor, bliver terrassen det faste opholdssted hele sommeren igennem, og med det ikke altid heldige danske sommervejr, benytter danskerne enhver chance, de får for at kunne være udenfor. Det kræver dog en vis temperatur, før det er til at holde ud at sidde uden for til sent på aftenen. Det kan i hvert fald nemt blive lidt bøvlet, hvis man skal sidde med alt for mange lag og tæpper, og så kan det virke helt fjollet, at man ikke bare sætter sig ind – men der er altså bare noget specielt dejligt ved at være ude, hvor man kan høre fuglene synge, se solen gå ned og mærke duggen falde.

 

Byg en terrasseafskærmning og forlæng sæsonen på terrassen

En dejlig terrasse bliver ofte en forlængelse af huset og kan sommeren lang nærmest fungere som en udendørs stue. En terrasseafskærmning er med til at holde på varmen og skærme for vind og vejr på terrassen. Derved kan du i hvert fald kan udskyde behovet for mange lag og tæpper til lidt senere på året. Med en terrasseafskærmning kan du forlænge sommersæsonen, og du vil kunne bruge din terrasse i endnu flere af årets måneder, uden at vejret skal sætte en stopper for det.

 

Transparent terrasseafskærmning af glas eller naturligt pilehegn

Der findes mange forskellige materialer, man kan bruge til terrasseafskærmning. Hver slags vil give sit eget udtryk, så du bedst kan tilpasse det din personlige stil og dine behov for, hvad din terrasse skal kunne rumme. En afskærmning med naturligt pilehegn vil eksempelvis være med til at give en hyggeligere og lidt mere intim atmosfære. Terrasseafskærmning af glas giver den samme varme og den samme gode afskærmning for vind og vejr som mange andre former for terrasseafskærmninger, men den kan samtidig være med til at holde på lyset, og det bliver lidt mindre som en hule. Denne løsning er også smart til restauranter og caféer, hvor terrasseafskærmningen er med til at lave et mere privat og afgrænset område for caféens gæster, samtidig med at caféens logo smart kan trykkes på glasset.