Regler & de rustne historier - find artiklerne her

Sjov, spas, byggeregler & håndværkerregler

Alt mellem himmel og jord

'Regler & de rustne historier' giver dig en indsigt i sjove, relevante og ikke mindst brugbare emner omhandlende håndværkerens problemer – både den professionelle og amatøren. Her kan du finde information om både værktøj, DIY-idéer og brug af værktøjsredskaber. ’Lov, regler & de rustne historier’ er kort sagt til for at gøre dig til en bedre håndværker.

 

Bliv inspireret og bedre

’Regler & de rustne historier’ er skrevet for at inspirere dig med idéer og metoder. Du finder f.eks. forslag til DIY-projekter, som du selv kan give dig i kast med. Du finder også inspiration til nye måder, hvorpå du kan bruge dit værktøj, materiale eller lignende. Her kan du altid finde relevante forslag, som du kan bruge i dine projekter.

Få svar på dine spørgsmål

’Regler & de rustne historier’ er en artikelsamling, hvor emnerne strækker sig bredt. Du finder eksempelvist også gode råd til brug af sømpistoler, korrekt beskyttelse af dit værktøj, valg af søm og 10 hurtige om håndværkerfradraget. Mange af dine daglige spørgsmål kan du altså finde svar på her. Og du kan også få et godt grin.

 

Brugbar information for alle

Du finder uden tvivl relevant information, der kan hjælpe dig i gang eller videre med dit projekt – stort som småt. ’Regler & de rustne historier’ er for alle, der ønsker at optimere sine projekter og dygtiggøre sig inden for sit håndværk. Rådene er givet til dig af ligesindede, som ønsker at dele ud af sine erfaringer og daglige løsninger på småproblemer.