Kender du din håndværker?

Ofte er det nemmest at bruge de håndværkere, man kender i forvejen. Der er en vis sikkerhed i det, da du allerede kender firmaet, og hvor kvalitetsbevidste de er deres håndværk. Og samtidig ved jeg sandsynligheden for, der skulle opstå misforståelser eller misfortolkninger er meget, meget lille. Det er dog ikke altid ensbetydende med, du ikke kan finde håndværkere, som er endnu dygtigere, og som du får et tillidsfuld forhold med i løbet af renoveringen.

 

Tillid er vigtigere end pris

Når det kommer til valg af håndværker, er tillid ofte vigtigere end pris. En undersøgelse, foretaget af analysebureauet Zapera, viser nemlig, at to ud af tre boligejere helst vælger en håndværker, de kender i forvejen. Og hver anden synes det er vigtigt at få håndværkeren anbefalet af andre. Vi vægter altså tillid højt, og det er jo egentlig meget naturligt taget i betrækning, at vi giver håndværkeren et stort ansvar for vores bolig.

 

Læs også: Hvornår er en håndværkeraftale bindende?

 

Anbefal din gode håndværker!... Så bliver vi alle glade

Sørg altid for at anbefale den gode håndværker til venner og bekendte eller online. Så sikrer du, at kommende kunder – samt håndværkeren selv – får gode oplevelser fremadrettet. Derved får du den fordel at kunne benytte gode håndværkere fra folk, som anbefaler disse til dig. Tillid er vigtigere end pris! Men det gør jo heller ikke noget, at den rigtige håndværker er både lokal og billig. Vigtigst af alt skal de dog være til at stole på.

 

Læs også: Sådan undgår du misforståelser med håndværkeren