De bedste lav-selv apps

En smartphone er ikke bare en telefon, du kan bruge til at ringe fra. I dag findes der også et hav af apps, der kan hjælpe dig med mange af hverdagens små udfordringer. Er du en rigtig lav-selv-mand/kvinde, så kan du bruge din smartphone til praktiske ting som lommelygte, målebånd eller vatterpas. 

 

Disse apps bør du hente til din smartphone

Der findes massevis af forskellige lav-selv apps med forskellige anvendelsesmuligheder. Her kommer en liste med vores bedste anbefalinger:

  • My Measures: App’en er meget overskuelig og er beregnet til at gemme mål og vinkler på genstande og bygningselementer i hus og have. Billeder kan også gemmes i app’en, der koster 24 kr.

 

  • Smart Tools (til Android) eller Handy Tool Set for Daily Use (til iPhone) er apps, der indeholder en lang række værktøjer så som lineal, vinkelmåler, lommelygte, kompas og meget mere. Denne app gør din telefon til en online værktøjskasse!

 

  • Landscape & Garden Calculators (til Android) eller HOME OUTSIDE® PALLETTE (til iPhone) er begge apps, der er gode til at håndtere regneopgaver, der omfatter havearbejde som fliselægning, anlægning af bede eller lignende. App’en indeholder værktøjer, som du kan benytte til at beregne materialeforbrug og andet.

 

  • Med Home Maintenance (til iPhone) holder app’en styr på, at du overholder dine husopgaver: Hvornår skal huses males, hvornår skal planterne vandes osv. Den er specielt god for dig, der har svært ved at huske, eller ikke gider skrive det hele ned i din kalender.

 

  • D. Wood (til iPhone) er en app, der genkender mange af de forskellige træsorter, der findes. Ved at rette kameraet mod et stykke træ fortæller app’en hvilken træsort, det er samt en masse forskellige informationer til denne.

 

  • Handy Man DIY (til iPhone) giver dig et overblik over dit arbejdsprojekt, da der kan opsættes tidsplan og laves budgetter. App’en indeholder også lav-selv-videoer, man kan hente inspiration fra. 

 

  • Gør Det Selv: Lær det af fagmanden indeholder instruktionsvideoer på mange forskellige typer af arbejdsopgaver, som du kan hente inspiration fra samt se, om du kan gøre det samme!

 

 

Der findes utroligt mange gør-det-selv apps på markedet, så undersøg derfor selv, hvilke der er de bedste for dig.