Hjælp andre til en bedre oplevelse

Det sker ofte, at private husejere ikke klager over deres håndværker, hvis de har haft en dårlig oplevelse. Det er dog utrolig ærgerligt, da andre håndværkersøgende kan få rigtigt meget ud af, at du deler dine gode og dårlige erfaringer. Samtidig kan håndværkerne også bruge eventuel kritik til at gøre deres arbejde bedre næste gang.

Håndværksrådet har åbnet Håndværkets Evalueringscenter, hvor du gennem hjemmesiden www.detsynesjeg.dk kan gå ind og evaluere din håndværker. 

 

Fortæl håndværkeren om det udførte arbejde

Formålet med Håndværkets Evalueringscenter er blandt andet at fortælle håndværkeren om:

  • Fejl og mangler
  • Misligholdelse af aftalen
  • Dårlig opførsel
  • Manglende rengøring eller unødvendig svineri
  • Skader forårsaget af håndværkeren

Du udfylder nemt anmeldelsen af håndværkeren ved at taste virksomhedens CVR-nummer og herefter skrive om dine oplevelser. Evalueringen bliver dernæst sendt videre til virksomheden, så de har mulighed for at forbedre deres kvalitet og service.

 

Du kan gøre en forskel

Sørger du for altid at evaluere byggeprocessen og oplevelsen af din håndværker, så kan du gøre en vigtig forskel for andre håndværkersøgende. Med en grundig evaluering fra dig, har håndværkeren mulighed for at rette op på eventuelle fejl, så andre boligejere i sammen situation kan få en god oplevelse, den dag de skal i gang med deres byggeprojekt.

Vær opmærksom på, at du kan evaluere håndværkervirksomheder, som er medlem af ordningen.