Artikler

Tips & Tricks til Rengøring

Gør rengøring til en leg

Rengøring er for nogle en sur pligt, der skal overstås hurtigst muligt. Med grundige og brugbare tips og tricks til din rengøringsrutine, kan rengøringen dog let gøres til en leg! Rengøring er ikke blot en opgave for den erfarne husmor, men derimod et projekt, der let kan klares af hele familien.

 

Få styr på udfordringerne

Oplever du problemer med stoppede afløb, kalk, skimmelsvamp eller en ovn, der bare ikke vil blive ren? Her finder du grundige vejledninger til, hvordan du nemt og simpelt løser de mest irriterende rengøringsopgaver i hjemmet. Med hjælp fra erfarne fagmænd og eksperter kan du uden problemer klare selv de mest genstridige udfordringer, uden det koster din tid.

Foretrækker du hovedrengøring?

Hvor tit man foretrækker at gøre rent, er forskelligt fra person til person. Ved at samle rengøringsrutinerne i få, men effektive hovedrengøringer, får du hurtigere den sure pligt ud af verden, samtidig med at du kan glæde dig over et synligt resultat.

 

Gode husråd

Vejen til et skinnende hjem handler ofte om, at have styr på de mest basale husråd. Her på LavSelvGuiden finder du artikler og blogindlæg omkring, hvordan du får gang i en god rutine omkring rengøring af boligen. Forskellige rum kræver forskellige tips, og du kan derfor her få inspiration til rengøring af både køkken, badeværelse og resten af boligen.