Vil du selv stå for vinduespoleringen næste gang?

Hvis du ikke vil betale dig fra at få vinduerne poleret, kan du sagtens selv give dig i kast med projektet. Det er dog vigtigt, at du gør op med dig selv, om hvor vidt du tidsøkonomisk har overskud til det. Derudover er der den faldgrube, at der kan komme striber på ruden, som betyder, at du skal starte forfra igen. Hvorom alting er, kan du vælge at følge denne nedenstående guide. Her får du de bedste tips til at gøre pudsningen af dine vinduer mere overskueligt og mere effektivt.

 

Gode råde er ikke nødvendigvis dyre

Vælger du den billige gør-det-selv-løsning, anbefales det, at du anskaffer dig noget ordentligt udstyr til formålet. Det betyder en ordentlig skraber, et viskestykke af god kvalitet og en indvasker (alternativt en svamp). Herefter følger der to gode og håndgribelige tips til at vaske som en professionel. For det første skal du altid overlappe lidt af det, som allerede er skrabet. For det andet skal du udføre det hele i én bevægelse, hvor du ikke slipper skraberen på noget tidspunkt. Dertil kommer spørgsmålet om, hvor ofte du får vasket dine vinduer. Hvis svaret er sjældent, vil vinduet have behov for en dobbeltvask for at kunne blive ordentligt rent. For eftertiden er det en god ide, hvis du vasker vinduet og vindueskarmen 3-4 gange om året for at holde snavs-ophobningen nede. Hvis du gerne vil have en opskrift på din helt egen glasrens, så kan du få den i nedenstående guide. Det er billigt, nemt og overskueligt.

Se guide til mere effektiv rengøring af vinduer.

 

Ønsker du professionel assistance?

Hvis denne guide ikke klæder dig nok på til at klare vinduespoleringen selv, kan du altid kontakte Renox Rengøring, som opererer i Varde og omegn. Renox har mange års erfaring og ekspertise inden for området. Inde på renox.dk kan du få yderligere informationer om virksomheden.