Løsningen til rengøring af din virksomhed: En kombinationsmaskine

Som virksomhed ønsker man en effektiv rengøring af sine lokaler – det skal helst være så nemt som muligt, så rengøringen kan klares uden det store besvær. En ren butik er mere indbydende for kunder og gør et meget større indtryk. Kravene til rengøringsmaskiner i virksomheder er ofte, at maskinen skal kunne bruges i dagtimerne, så rengøringen kan klares løbende med virksomhedens åbningstider. Rengøringen skal naturligvis ikke være forstyrrende for det daglige arbejde, og her kommer kombinationsmaskinen ind i billedet. Læs med her, og bliv klogere på hvordan kombinationsmaskinen er en stor fordel for din virksomhed.

 

Én maskine til flere formål

Der findes forskellige maskiner, som eksempelvis kombinationsmaskinen fra Nilfisk der vasker og tørrer gulvet i samme omgang. Det gør gulvvask til en nem del af hverdagen i jeres virksomhed, hvor hverken kunder eller medarbejdere forstyrres af rengøringen. Dermed sparer man også en del penge, fordi man ikke skal vente med rengøringen til efter åbningstiderne. En anden stor fordel er, at kombinationsmaskinerne i høj grad tager hensyn til miljøet. Især maskiner fra Nilfisk udnytter rengøringsmidlerne og vand på en langt bedre og effektiv måde, hvilket i sidste ende også kommer dig til fordel.

 

Kombinationsmaskiner til virksomheder

Ved at vælge maskiner, der har mere end en funktion, minimerer man omkostningerne. Desuden gør man ofte medarbejdernes hverdage og den daglige rengøring langt nemmere. Nilfisks kombinationsmaskiner er meget fleksible, og derfor kan de tilpasses til den enkelte virksomheds behov. Virksomheder som eksempelvis Woods Ren Service hjælper virksomheder med rådgivning omkring, hvilken maskine der ville egne sig bedst til deres rengøringsbehov. Maskinernes egenskaber kan således kombineres på en måde, der kommer jer til gode. På den måde kan I få en maskine, der effektivt kan klare flere af jeres rengøringsopgaver på en gang.