Forbedr din bolig med en central støvsuger

At støvsuge er en helt naturlig del af vores hverdag, og derfor findes der også mange forskellige slags støvsugere. Men har du hørt om en central støvsuger, og hvordan den kan gøre støvsugningen nemmere for dig? Læs med her og hør mere om, hvad en centralstøvsuger egentlig kan, og hvorfor den fungerer så godt.

 

Få en nemmere hverdag med en central støvsuger

En af de klare fordele ved en central støvsuger er, at det efter denne investering er slut med at slæbe støvsugeren frem og tilbage over dørtræ osv. for at du kan få støvsuget over det hele i hjemmet. Det er både besværligt, men også belastede for kroppen, at du hele tiden skal have den klodsede del af støvsugeren med dig. Men det undgår du fuldstændig med en central støvsuger, hvor du blot sætter støvsugerslangen fast til et vægudtag, og så kan du ellers gå i gang med at støvsuge. En anden fordel ved, at du slipper af med den tunge maskine, er også, at du undgår at ridse både gulv og karme.

 

En central støvsuger er det allergivenlige valg

Endnu en klar fordel ved central støvsugeren er, at du kan forbedre dit hjems klima med en central støvsuger. Motoren er nemlig placeret et andet sted, og dermed bliver det støv, som du støvsuger op, fjernet fuldstændig fra huset i stedet for at blive hvirvlet rundt omkring motoren. Det gør først og fremmest, at din rengøring bliver mere effektiv, men samtidig gør det også, at du skaber et bedre og mere allergivenligt indeklima. En indbygget støvsuger er dermed det perfekte valg til den allergibevidste boligejer.

 

En central støvsuger har god suge

Men hvad så med sugeeffekten? Suger en centralstøvsuger dårligere end en almindelig støvsuger? Nej snarere det modsatte. Central støvsugerens motor monteres på loftet, og da du ikke skal slæbe rundt på den, er der også mulighed for at montere en, der er både større og bedre, hvormed du kan få øget sugekraft i din støvsuger. Alt i alt er der rigtig mange fordele ved at investere i en central støvsuger, så det er bare at springe ud i det og se, om det ikke er noget for dig.