Dæmp lyden med akustikgulve

Akustikgulve er særligt skabt til dig, der ønsker at forbedre indeklimaet i dit hjem og samtidig ønsker at mindske støjen fra rummet og trin. Akustikgulve er lyddæmpende, og er specialdesignede til at mindske støjen fra gulvet, så akustikken forbedres i dit hjem, og du opnår et meget bedre indeklima. Du får også en forbedret komfort i dit hjem, da akustikgulve er lavet af kork, og dermed er meget blødere for kroppen at gå på, end mange andre almindelige gulve. Især til børnefamilien kan akustikgulve være en god løsning, da børn ofte er aktive og kan skabe ekstra støj. Og hvis du er gør-det-selv typen, er gulvet utrolig nemt selv at lægge, da det kan fås med kliksystem.

 

Et flot gulv

Med det specialdesignede gulv kan du få et unikt og elegant gulv, som forbedrer akustikken i hele dit hjem. Gulvene kommer i mange smukke og stilfulde varianter, så du er sikker på, at der findes et gulv, lige til din smag. Der findes nemlig mange designs og farver, og i mange forskellige looks, blandt andet træ, kork eller sten. Derudover er materialet meget nemt at vedligeholde, da det blot skal vaskes med vand og neutral sæbe, og kan modstå mange af hverdagens slidmærker, så det holder sig pænt i lang tid. Desuden kan gulvet nemt anvendes sammen med gulvvarme, men er også i sig selv med til at holde på varmen, da kork har en isolerende effekt, som igen er godt for indeklimaet.

 

Akustikgulve til et godt arbejdsmiljø

Det er vigtigt med et godt arbejdsmiljø, og derfor kan akustikgulve være særligt gode på arbejdspladser, hvor der ofte forekommer meget larm. Det kan være på kontoret, hvor medarbejderne har brug for at gå rundt og snakke eller i børnehaven, hvor støjen ofte er på et højt niveau, og hvor både medarbejdere og børn kan nyde godt af den gode affjedring, der er kork.